Z97 Gaming 9, i7 4790K ve GTX 980 Sistem Toplama

Vau. Sen de benim gibi topladın galiba. Ama benim parçaların gelmesi zaman alicak biraz. Gaming 9 seçmenin özel nedeni var mı? Soğutucu evo mu? Ben de Asus Maximus VII Hero, Evga G2 850w, BenQ XL2411Z aldım, yolunu bekliyorum.

Soğutucu evo gaming 9 türkçe bios vs hoşuma gitti birde msi taraftarıyım İnşAllah seninkide biter hemen

Tam işlemci ve ekran kartı alacak iken dolar'ın fırlaması şanssızlık olmuş ancak sistem çok iyi. Soğutucu hyper 212 evo'mu? Hayırlı olsun

Tam işlemci ve ekran kartı alacak iken dolar'ın fırlaması şanssızlık olmuş ancak sistem çok iyi. Soğutucu hyper 212 evo'mu? Hayırlı olsun
212 evo diğer parçaları 3 4 ay önce almıştım suan almış olsam 300 400 tl zararım olacak xD ekran kartınıda 1899 vatandan aldım indirimden

Hocam 980i backplatesiz kullanmak yazık olur, coldzero.eu ve v1tech.com sitelerine bak, fikrini söyle bana .

Eki Görüntüle 55878
Link varmı satın alabileceğim çok hoş duruyor

PSU güzel bir tercih olmuş bende de aynından var, az cızırtı yaptı servise yolladık ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…