Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 12 Mart 2015 #41 Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz
Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 12 Mart 2015 #42 Silinen üye dedi: Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz Genişletmek için tıkla... DHin faydaları, ordan öğrendim .
Silinen üye dedi: Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz Genişletmek için tıkla... DHin faydaları, ordan öğrendim .
BlackJack# Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #43 Rigorst dedi: Ekran kartinizi GIGABYTE GTX 970, anakartinizi Z97 gaming 5, islemcinizi i5 4690k ile degistirirseniz hem butceniz, hemde daha iyi bir performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performas derken ?
Rigorst dedi: Ekran kartinizi GIGABYTE GTX 970, anakartinizi Z97 gaming 5, islemcinizi i5 4690k ile degistirirseniz hem butceniz, hemde daha iyi bir performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performas derken ?
berat öztürk Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #44 Onur Özdemir dedi: Benim ki şuan yetiyor. Senin ki kadar olmasada abi Genişletmek için tıkla... Kasa xigmatek talon w mi acaba
Onur Özdemir dedi: Benim ki şuan yetiyor. Senin ki kadar olmasada abi Genişletmek için tıkla... Kasa xigmatek talon w mi acaba
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Mart 2015 #45 Hayırlı olsun. Mavi ekran görmemek dileğiyle. Kasa sanırım 750D.
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 12 Mart 2015 #46 Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekran görmemek dileğiyle. Kasa sanırım 750D. Genişletmek için tıkla... Evet 750D
Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekran görmemek dileğiyle. Kasa sanırım 750D. Genişletmek için tıkla... Evet 750D
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 12 Mart 2015 #47 Silinen üye dedi: Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin onada sıra gelecek teşekkürler.
Silinen üye dedi: Sistem çok güzel duruyor, hayırlı olsun. Sasha'nın verdiği siteyi öğrenmem çok güzel oldu. @Gürayy alırsan backplate, ondan da fotoğraf bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin onada sıra gelecek teşekkürler.
BlackJack# Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #48 Oyun testleri bekliyoruz hocam
escapevet Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #49 İşlemcini i7 5820 yap. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2015
BlackJack# Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #50 Silinen üye dedi: İşlemcini i7 5820 yap. Genişletmek için tıkla... Bunu demekde biraz geç kaldın hocam arkadaş sistemi toplamış tadını çıkarıyor şuanda
Silinen üye dedi: İşlemcini i7 5820 yap. Genişletmek için tıkla... Bunu demekde biraz geç kaldın hocam arkadaş sistemi toplamış tadını çıkarıyor şuanda