Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 13 Mart 2015 #51 Silinen üye dedi: İşlemcini i7 5820 yap. Genişletmek için tıkla... 5820 soket uygun değil.1150 bnmki Beyler bayanlar, Coil wine problemi çıktı harika, 8.1 Teste sokuyorum cızırtı gelmeye başlıyor test bitince susuyor omg Canım çok sıkıldı.
Silinen üye dedi: İşlemcini i7 5820 yap. Genişletmek için tıkla... 5820 soket uygun değil.1150 bnmki Beyler bayanlar, Coil wine problemi çıktı harika, 8.1 Teste sokuyorum cızırtı gelmeye başlıyor test bitince susuyor omg Canım çok sıkıldı.
F Floody Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #52 Nazar değdirdiniz sisteme.
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 14 Mart 2015 #53 xD yarın gidicem Vatana bakakım ne olacak.
D Doğukan Öksüz Ziyaretçi 14 Mart 2015 #54 Coil whine ile uğraşmaya ne gerek var... Takın bir kulaklık rahatınıza bakın.
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 14 Mart 2015 #55 Keske öyle kolay olsa hersey, o kadar calısıp para bırıktırıp bilgisayar topluyosunuz ve arızalı cıkıyor neden alttan alayımki o kadar para veriyoruz sonuçta hakkınıda alalım.Sonuçta donanımsal bir problem yani hata.
Keske öyle kolay olsa hersey, o kadar calısıp para bırıktırıp bilgisayar topluyosunuz ve arızalı cıkıyor neden alttan alayımki o kadar para veriyoruz sonuçta hakkınıda alalım.Sonuçta donanımsal bir problem yani hata.
D Doğukan Öksüz Ziyaretçi 14 Mart 2015 #56 Ses çıkması pekte arıza sayılmaz. Vatanda uğraşacağınıza oyunların keyfini çıkarmaya bakın. Keşke bende de olsa da vızır vızır ötse...
Ses çıkması pekte arıza sayılmaz. Vatanda uğraşacağınıza oyunların keyfini çıkarmaya bakın. Keşke bende de olsa da vızır vızır ötse...
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 14 Mart 2015 #57 Silinen üye dedi: Ses çıkması pekte arıza sayılmaz. Vatanda uğraşacağınıza oyunların keyfini çıkarmaya bakın. Keşke bende de olsa da vızır vızır ötse... Genişletmek için tıkla... Ses neden çıkıyor hiç araştırma ihtiyacı duydunuzmu acaba ? Donanımsal bir problem coil wine bobin ağlaması diye tabir ediliyor.
Silinen üye dedi: Ses çıkması pekte arıza sayılmaz. Vatanda uğraşacağınıza oyunların keyfini çıkarmaya bakın. Keşke bende de olsa da vızır vızır ötse... Genişletmek için tıkla... Ses neden çıkıyor hiç araştırma ihtiyacı duydunuzmu acaba ? Donanımsal bir problem coil wine bobin ağlaması diye tabir ediliyor.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 14 Mart 2015 #59 Silinen üye dedi: Kartın performansına farketmediği için sorun olmamalı. Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında sinir eden ses geliyor. Bir de karta o kadar para yatırmışız?
Silinen üye dedi: Kartın performansına farketmediği için sorun olmamalı. Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında sinir eden ses geliyor. Bir de karta o kadar para yatırmışız?