S sinanju Hectopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 1 17 Kasım 2017 #1 Benim Z97 MSI Gaming 5 anakartım var. Şu anda bilgisayarımda Palit GTX 460 2 GB OC edition ekran kartını SLI olarak kullanıyorum ama güncel oyunlarda çok fazla performans alamamaya başladım o yüzden yerine bu kartı almayı düşünüyorum. ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı ama anakartımın resmi destek "Destek: Z97 GAMING 5 | MSI Türkiye Sayfasında uyumluluk listesinde bu kart gözükmüyor. Bilen biri çalısıp calışmayacağı konusunda yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2017
Benim Z97 MSI Gaming 5 anakartım var. Şu anda bilgisayarımda Palit GTX 460 2 GB OC edition ekran kartını SLI olarak kullanıyorum ama güncel oyunlarda çok fazla performans alamamaya başladım o yüzden yerine bu kartı almayı düşünüyorum. ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı ama anakartımın resmi destek "Destek: Z97 GAMING 5 | MSI Türkiye Sayfasında uyumluluk listesinde bu kart gözükmüyor. Bilen biri çalısıp calışmayacağı konusunda yardımcı olabilir mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #2 1050 Ti takabilirsin herhangi bir uyumsuzluk olmaz, O Anakarta istediğin ekran kartını takabilirsin yeter ki işlemcin yeterli olsun.
1050 Ti takabilirsin herhangi bir uyumsuzluk olmaz, O Anakarta istediğin ekran kartını takabilirsin yeter ki işlemcin yeterli olsun.