Z97P Asus ile G3258 nasıl O.C yapılır?

emin uzun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar anakartım Asus Z97 P işlemcim G3258 6GB 1333 MHz RAM'im var. Sogutucum Xigmatek TYR SD962 kasada harici 2 adet te sogutucu fanım var. RAM'lerim eski tip sogutucuları yok ben bu sistemi O.C yapmak istiyorum. Max 4.1 görüyor. İşlemci voltajı 1.345 her yerde baktıgım 4.6 stabil çalıstıran var. Anakartım O.C olarak iyi bi anakart sanıyorum. RAM'lerin eski olmasının O.C'ye etkisi var mı bilemiyorum. Bir yerde bir şeyleri beceremiyorum. Bu işten anlayanlarda yardımını rica ediyorum 4,1 de stabil çalısıyor ama üstüne cıkartamadım. Ne zaman denesem mavi ekran alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın O.C potansiyeli güzel ve voltajı da baya dayamışsın. Buna rağmen 4.1'de kalıyorsa işlemci sanırım size gelen silikon çok kaliteli değil.
silikon derken termal macun degil sanırım doğrumu anladım acaba işlemcinin kendisinde bu potansiyel yok anladıgım kadarı ile peki işlemciyi vatan bilgisayardan aldım degiştirme sansım olurmu acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı