Zabıt katipliği için F klavye çalışılmalı mı?

353380

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlarım, abilerim, ablalarım... Size sorum şu; ben 3 dakikada Q klavyede 172 kelime vs yazabiliyorum. Zabıt katipliğinde 3 dakikada 45 falan yazıyorum ama alışamıyorum. Herkes Q ile girebilirsin dediler ama hocalarımız F diye tutturdu. Ve okulda hep F kullanıyoruz. Devlet dairelerinde bile Q kullanılıyor. Ben şu an ne yapabilirim? Q'da iyiyken F için çalışayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katipliğe abim de girdi F den sınav yaptılar ama iş yerinde F kullanıyor mu bilmiyorum.

Belediye de çalışan tanıdıklarım hep Q klavye kullanıyor. Diğer kurumsal yerler için ne geçerli emin değilim.

Herkese cevapları için teşekkürler. Hocam F devam dedi.

F klavye çok basit, zorlanmazsınız. Ben de Q'dan F'ye döndüm. Kısa sürede alışıyorsunuz.
Şuan F kullanıyorum çok rahat 10 parmak dersi beleş okulda veriyorlar klavyeyi tam ezber yapayım çok daha rahat olacaktır.

3 dakikada eğer klasik 10fastfingers testi yapıyorsanız 172 kelime çok az dakikada 103 kelime yazıyorum 10fastfingers'ta. Fakat zabıt katipliği testi ise bilemeyeceğim.

3 dakikada eğer klasik 10fastfingers testi yapıyorsanız 172 kelime çok az dakikada 103 kelime yazıyorum 10fastfingers'ta. Fakat zabıt katipliği testi ise bilemeyeceğim.
Q da dakikada 85 kelime yazıyorum fakat F yeni geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…