Zabıt katipliği için kaç kelime yazılır?

Hocam bende trabzon adliyesine başvurdum yarın orada sınavda olacağım inşallah. 135-145 arası hatasız yazabiliyorum. İnşallah sıralamaya gireriz

Hocam bir de kaç kişi başvurmuştur trabzona o konuda bir tahminin var mıdır acaba? Orada yaşıyorsun sonuçta daha iyi bir öngörün olabilir belki çok başvuran olur mu trabzona

Çeşitli katip forumlarında aldığım bilgiye dayanarak 170 180 yazanlar var F klavye ile fakat 120 üstü yazabiliyorsanız bence gönlünüz rahat olsun çok rahat sözlü mülakat aşamasına gecebilirsiniz. Tabii ki torpil olaylarını da heseba katarak. Trabzon adliyesi azami 200 kişi başvuru alacaktı ve başvuran kişi sayısı 189 kişi. 2021 katip alımların da da 90 kelime barajı ile kapattı. Zaten bu taraflar pek tercih edilmiyor. Hakkımızda hayırlısı.

Allah razı olsun amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Allah razı olsun amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Kaç yazdın dostum ben ortalama 130 yazar iken sınav anında 122 bastım 118 doğru çıktı.

Uçaktaydım hocam bende sana yazacaktım. 139 kelime yazdım 134 tanesi doğru çıktı benim

Lisedeyken bende bu mesleği düşünüyordum. Aslında baya fazla da yazıyordum ama mülakat torpillerinden çok bu iş gerçekten bana uygun mu diye düşündüm. Yani bütün gün adliyede konuşulan şeyleri yazmak. Hadi aylarca yapılır ama hayatının sonuna kadar işkence olur. Bunları da düşünmeni isterim. Şuan ise yazılımla uğraşıyorum. Eminim ki çok daha iyi bir tercih yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…