Zabıt katipliği mi jandarma mı?

Bayşan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Son aşama olan sözlü mülakattan başarılı olarak geçip zabıt katipliğini İzmir'de kazanmış bulunmaktayım fakat bu meslek hakkında çok fazla olumsuz yorum görüyorum hakim, savcı baskıları akşam eve gittiğimde acaba bir şeyi yanlış yaptım mı düşüncesi oluyormuş ve en ufak birşeyde soruşturma geçirme riski varmış. Yakın zamanda jandarma uzman erbaş mülakatım var tavsiyeniz nedir dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jandarma. Zabıt katipliği sıkıntılı biraz. Hakimlerin çoğunun bir şey bildiği yok. Arkalarını toplamakla uğraşıyorsun. Jandarma'nın daha rahat olacağını düşünüyorum.

Jandarmaya girme imkanı olan düşünmesin girsin derim. Evrak kağıt işleri ile en alt kademede uğraşmak zor olacaktır diye düşünüyorum. Çalışacağın kurumun düzeni disiplini de önemli. Gidip sor bak bakalım ne diyorlar öyle karar ver yanlış yönlendirme yapmayalım.

Kağıt ve evrak işleri en alt kademede sıkıntılı gibi geliyor bana , mobbing ve baskı uygulayıp çekilmez hale getireceklerini düşünüyorum başlıycam ama jandarma mülakatım katipliğe başladığım zamana denk gelecek nasıl izin alıcam onuda bilmiyorum çok stres yaptım be mutsuz ediyor bu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…