Cordiwexq Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Su aralar kafam cok karısık. Ben katiplik diyorum ailem ise bilişim diye baskı yapıyor. Cok sıkıldım artık.
Su aralar kafam cok karısık. Ben katiplik diyorum ailem ise bilişim diye baskı yapıyor. Cok sıkıldım artık.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Eylül 2024 #2 İkisini de iyice araştırmanızı öneririm. Artılarıyla, eksileriyle araştırın. Tarafsız düşünün. Bence kararı kalbinizden geçenden kullanın, eğer sevdiğinizi seçerseniz daha başarılı olursunuz.
İkisini de iyice araştırmanızı öneririm. Artılarıyla, eksileriyle araştırın. Tarafsız düşünün. Bence kararı kalbinizden geçenden kullanın, eğer sevdiğinizi seçerseniz daha başarılı olursunuz.
4 445845 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 356 14 Eylül 2024 #3 Cordiwexq dedi: Su aralar kafam cok karısık. Ben katiplik diyorum ailem ise bilişim diye baskı yapıyor. Cok sıkıldım artık. Genişletmek için tıkla... Aileni dinleme az bencil ol baskının sebebi bilişimde daha fazla para olduğundandır hayatını kaydırma öyle bilişim seçerek gönlün ne istiyorsa o işi öğren.
Cordiwexq dedi: Su aralar kafam cok karısık. Ben katiplik diyorum ailem ise bilişim diye baskı yapıyor. Cok sıkıldım artık. Genişletmek için tıkla... Aileni dinleme az bencil ol baskının sebebi bilişimde daha fazla para olduğundandır hayatını kaydırma öyle bilişim seçerek gönlün ne istiyorsa o işi öğren.