A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 6 Şubat 2018 #1 Aklımızdan çıkmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aklımızdan çıkmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 8 Şubat 2018 #2 Bir de ''Ben ne yangınlar gördüm'' var. İkisi de çok hoş.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Şubat 2018 #3 O şarkıya hastayım İsmail. Anason da güzel. Bu arada o şarkı bi' dönem No-name'di benim için. Bir türlü bulamıyordum. Kafelerde Çalan Yeni Meyhane Tarzı Parça İyi makara yapmışız ha burada. Bu arada ben Ebru Yaşar'ı kastediyordum, Zakkum'u değil.
O şarkıya hastayım İsmail. Anason da güzel. Bu arada o şarkı bi' dönem No-name'di benim için. Bir türlü bulamıyordum. Kafelerde Çalan Yeni Meyhane Tarzı Parça İyi makara yapmışız ha burada. Bu arada ben Ebru Yaşar'ı kastediyordum, Zakkum'u değil.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 8 Şubat 2018 #4 Silinen üye dedi: Bir de ''Ben ne yangınlar gördüm'' var. İkisi de çok hoş. Genişletmek için tıkla... Anason şarkısından sonra, Gökyüzünde ve Veda Busesi gelir benim için. Efsane şarkılar ama maalesef harcandı hepsi.
Silinen üye dedi: Bir de ''Ben ne yangınlar gördüm'' var. İkisi de çok hoş. Genişletmek için tıkla... Anason şarkısından sonra, Gökyüzünde ve Veda Busesi gelir benim için. Efsane şarkılar ama maalesef harcandı hepsi.
EmreBayraktar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 101 9 Mayıs 2018 #5 Bunların hatası Ah çikolata parçası ile çıkması oldu