Zalma Z3 Plus kasa nasıldır?

Hatironn

Kilopat
Bu kasayı ikinci elden 150TL"ye alacağım içinde 5 tane fan var. Sağlam sadece kasanın önünde üstte bir ızgara yok ama bende bir sorun değilbir. Sizce nasıl alırın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altı senelik yarım pencereli PSU haznesi olmayan demode bir kasadır. Kasanın beş fanı bu zamana kadar kullanımda ne kadar sağlam kalmıştır onu almadan önce kendin görmek lazım. Bana kalsa 30 ₺ bütçeyi arttırıp Corsair 300R alsan daha iyi olur.

Son düzenleme:
Altı senelik yarım pencereli PSU haznesi olmayan demode bir kasadır. Kasanın beş fanı bu zamana kadar kullanımda ne kadar sağlam kalmıştır onu almadan önce kendin görmek lazım. Bana kalsa 30 ₺ bütçeyi arttırıp Corsair 300r alsan daha iyi olur.

Hocam benim amacım daha güncel bir kasam olsun elimdeki kasa eski bir kasa 9cm fan takılıyor işlemciye overclock yapacağım sıvı soğutma alıp ama 9cm fan olduğu için sıvı soğutmada takamıyorum ayrıca yakın satıcı bana kargoyla falan uğraşmam. Ayrıca fanalar biraz idare etse yeter değişrim sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı