Zalman 600LE PSU nasıldır?

Makaleler
1
80+ sertifikası göremiyorum varsa da düz 80+ dır. Kasa ile birlikte 900 TL daha iyisi alınabilirdir.
Hocam şu an muhtemelen bu fiyata daha iyisi alınabiliyordur da ben 5 yıl önce kadar aldım ve sıfır sistem topladığımda kullanabilir miyim onu soruyorum, sanırım bu kasayı ve güç kaynağını almak istiyorum gibi anladınız soruyu.

Selamlar, 5 yıl kadar önce aldığım kasanın yanında bu güç kaynağını da almıştım, ileride yükseltme yapmak istediğimde PSU'yu değiştirmeme gerek var mı yoksa kalitesi yeterli mi? Sıfır sistem topladığımda kasayı ve PSU'yu tutmaya devam etmek istiyorum, mantıklı bir şey mi sizce?

Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe o fiyata bunlar daha iyi olur

Hocam şu an muhtemelen bu fiyata daha iyisi alınabiliyordur da ben 5 yıl önce kadar aldım ve sıfır sistem topladığımda kullanabilir miyim onu soruyorum, sanırım bu kasayı ve güç kaynağını almak istiyorum gibi anladınız soruyu.

600W 2060 Super takabilirsiniz. Fakat dediğim gibi güç kaynağı pek iyi değil.

Kullanabilirsin. İçinde ZM600 LE ilk revizyon var sanırım, iş görür.
Merak edene ZM600 LX II'nin iç yapısı, kapasitörleri VX Plus ile aynı marka ama bir tık daha kaliteli diye biliyorum;
1610366302318.png

Kullanabilirsin. İçinde ZM600 LE ilk revizyon var sanırım, iş görür.
Merak edene ZM600 LX II'nin iç yapısı, kapasitörleri VX Plus ile aynı marka ama bir tık daha kaliteli diye biliyorum;
Eki Görüntüle 829772
Teşekkürler hocam böyle bir cevap arıyordum, şu anki 600W PSU'larla karşılaştırıldığında eksik bir yanı var mı?
Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe o fiyata bunlar daha iyi olur
Sanırım soruyu yanlış anladınız, PSU veya kasa aramıyorum, attığım linkteki kasa ve PSU şu an kullandıklarım.
600W 2060 Super takabilirsiniz. Fakat dediğim gibi güç kaynağı pek iyi değil.
Ben de güç kaynağını pek bilmiyordum ama @Samotne Ciasteczka takma isimli arkadaş sağ olsun bilgi verdi yeterince.

Teşekkürler hocam böyle bir cevap arıyordum, şu anki 600W PSU'larla karşılaştırıldığında eksik bir yanı var mı?

Sanırım soruyu yanlış anladınız, PSU veya kasa aramıyorum, attığım linkteki kasa ve PSU şu an kullandıklarım.

Ben de güç kaynağını pek bilmiyordum ama @Samotne Ciasteczka takma isimli arkadaş sağ olsun bilgi verdi yeterince.

Okumadan ezbere gittim hocam kusura bakmayın.

Zalman 600LE ile ilgili bir şey bulamadım, Zalman'ın kendi sitesinde de yok. LEII var sadece. Kapasitörler CapXon marka ve 85°C, kalitesiz. İç yapısıyla ilgili pek görsel yok. Korumaları da yeterli denebilir. Fena değil ama üst seviye sistemlerde kullanmayın. Üstüne 5 yıllık sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı