Doctor Huhuha
Hectopat
Bende de LX versiyonu var direk 3070 ile beraber kullanacağım bakalım göreceğiz 
Temizlenebiliyor mu peki?Pek yok, ZM600 LX II'ye yakın diyebilirim. İçi biraz tozlanmış olabilir, eski olduğundan o kadar.
PSU hakkında benim de pek bilgim yok, kasayla birlikte almıştım ve pek detaylı bakmadım o zamanlar. 1650S, 1660S, 5500XT gibi bir kartla birlikte kullanılmaz mı? Risk almış mı olurum?Zalman 600LE ile ilgili bir şey bulamadım, Zalman'ın kendi sitesinde de yok. LEII var sadece. Kapasitörler CapXon marka ve 85°C, kalitesiz. İç yapısıyla ilgili pek görsel yok. Korumaları da yeterli denebilir. Fena değil ama üst seviye sistemlerde kullanmayın. Üstüne 5 yıllık sonuçta.
Toz olup olmadığına emin değilim, içeride toz cumhuriyeti oluşmadıysa da temizlemene pek gerek yok :3Temizlenebiliyor mu peki?
1650S olur, 1660S olur, 5500XT de olur. Risk olmaz.PSU hakkında benim de pek bilgim yok, kasayla birlikte almıştım ve pek detaylı bakmadım o zamanlar. 1650S, 1660S, 5500XT gibi bir kartla birlikte kullanılmaz mı? Risk almış mı olurum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.