Zalman 750W GigaMax 80+ vsfsp Hyper 80+ Pro 700W

gladioaze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sistem için PSU almayı düşünüyorum: RTX 4060 8 GB + i5 12400F+ H610M h V2 Gigabyte anakart + 2x8GB DDR4 3200MHz RAM+500GB M.2 NVMe SSD+ 27 inch monitör. Azerbaycan'da olduğum için ve yurt dışından siparişle PSU getiremediğim için mecbur buradaki mağazalardan aşağıdakı modellerden birini almalıyım. İlk önce FSP Hyper 80+ Pro 700W ve Zalman 750W GigaMax ZM750-gvıı 80+bana diğer seçenekler arasında en iyileri gibi gözüktü açıkçası. Zalman diğer markaya göre 350 TL daha pahalı ama bütçemi aşmadığı için sorun yok hangisi iyiyse onu almak isterim.

Ala bileceğim fakat forumlarda hepsi için kötü yorumlar okuduğum diğer modelleri de her ihtimal yine de yazıyorum belki onlar arasından da seçim yapabilirim.
Cooler Master MWE whıte 650W 80+
Thermaltake 650W Litepower.
DeepCool PF650 650W 80 plus® Power Supply.
Zalman ZM700-txıı
Zalman ZM700-lxıı

@Oreki @Andar Han siz de bakarsanız sevinirim.

MWE White modeli V2 olan ise o, değilse Hyper Pro tercih edilebilir. Hyper Pro'da son zamanlarda çok fazla ses şikayeti olan konu mevcut. Aklınızda olsun.

Bu arada MWE V2 Bronze, DeepCool PK-D, MSI A-BN gibi modeller bulabiliyorsanız daha iyi olur tabii.

Deepcoolun PK serisinden DeepCool PK800D 800W 80 PLUS® Bronze var ama bütçemi zorluyor. MWE V2 Bronze serisi 750w var o da deepcool pk-d gibi bütçemi zorluyor aynı fiyatlarda. Ama Cooler Master MWE White V2 650W ve 700W modelleri stokta var. Sorun çıkarmazsa onu ala bilirim fiyatı da uygun

Anladım teşekkür ederim yardımınız için.

White V2 giriş seviyesi ve nispeten düşük kaliteli, ama konudaki diğer modellere nazaran daha alınabilir duruyor. En azından belli başlı konularda minimumu sağlayabilen bir model.
Hocam stokda bir değişiklik oldu şu an mağazada FSP HYDRO G PRO 650W ve FSP 700w hyper 80+ pro her ikisi var. Ama mağazadaki adam cooler master almak istediğimi duyuncu onda coil whine sorunu var dedi. O yüzden kararsız kaldım. Hydro g pro ya da hyper 80+ pro daha mı iyi sizce ?

Anladım teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam stokda bir değişiklik oldu şu an mağazada FSP HYDRO G PRO 650W ve FSP 700w hyper 80+ pro her ikisi var. Ama mağazadaki adam cooler master almak istediğimi duyuncu onda coil whine sorunu var dedi. O yüzden kararsız kaldım. Hydro g pro ya da hyper 80+ pro daha mı iyi sizce ?
HYDRO G pro 80+ gold bu arada ve japon kapasitörler falan kullanıyor dedi adam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı