ZALMAN ALPHA2 A3, i9 14900K işlemciyi soğutur mu?

JokerRevenge

Femtopat
Daha fazla  

Sıfırdan ilk defa masaüstü bir PC topluyorum ve Vatan'dan bir çalışan bana sıvı soğutucu olarak bu linkte vermiş olduğum ürünü önerdi. İşlemci olarak Intel i7 14700KF ya da i9 14900K almayı düşünüyorum. Sizce bu soğutma bu işlemcileri soğutmaya yeterli olur mu?

Intel'in 13 ve 14. nesil K ile biten işlemcileri kronik sorunlu.
Hem de LGA1700 artık yerini varisi LGA1851'e bırakmış durumda.
Bu 2 sebepten dolayı AM5 soket işlemci almanızı öneririm.

6K'ya asla alınmaz. Vatan çalışanlarıyla PC alınmaz. Bütçe ve PC ile ne yapacağınızı söyleyin. Sizeöneri yapayım.
Bütçem 100k ama biraz üstüne çıkabilirim abartı olmayacak şekilde.Oyun oynamak için PC topluyorum

Intel'in 13 ve 14. nesil K ile biten işlemcileri kronik sorunlu.
Hem de LGA1700 artık yerini varisi LGA1851'e bırakmış durumda.
Bu 2 sebepten dolayı AM5 soket işlemci almanızı öneririm.
14.nesil KF modellerini de önermez misin onlarda da aynı sorunlar var mi

Bütçem 100k ama biraz üstüne çıkabilirim abartı olmayacak şekilde.Oyun oynamak için PC topluyorum

14.nesil KF modellerini de önermez misin onlarda da aynı sorunlar var mi
Maalesef, K, KF ve KS serileri sorunlu 13 ve 14. nesil.

Bu işlemcilerin yerine AMD Ryzen 78003xD alsam nasıl olur peki mantıklı bi tercih midir
Eğer çok fazla multiplayer oyun oynuyorsan 7800X3D,
Singleplayer oyunlar oynuyor isen de 9700X öneririm.

Eğer çok fazla multiplayer oyun oynuyorsan 7800X3D,
Singleplayer oyunlar oynuyor isen de 9700X öneririm.
Çok iyi bir internetim olmadığı için ve beni sarmadığı için hikaye türü oyunlar oynuyorum.Rdr2,TLOU,GOW,SPİDERMAN gibi girersem 40 yılda bir arklar ile valorant fln girerim ama oda çok nadir

Çok iyi bir internetim olmadığı için ve beni sarmadığı için hikaye türü oyunlar oynuyorum.Rdr2,TLOU,GOW,SPİDERMAN gibi girersem 40 yılda bir arklar ile valorant fln girerim ama oda çok nadir
Tamamdır o zaman Ryzen 7 9700X daha iyi olur sizin için.
İsterseniz size bütçenize uygun bir PC toplayabilirim.
Kasa olarak beyaz mı tercih edersiniz siyah mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…