JokerRevenge
Femtopat
Daha fazla
Bana bi sistem önermediler ellerinde en iyi ekran kartlı hazır sistem 4070 superli olanmis ben 4080 superli bi sistem topluyorum o yüzden tüm parçaları ayrı ayrı seçiyorum vatandan alacağım da 100k lik bir kupon olduğu için ordan almak zorundayımSize önerdikleri sistem nedir? 7800X3D şu anda gereksiz pahalı ama olabilir.
Yardımcı olursanız gerçekten çok makul geçer.Kasa rengi aslında bana pek farketmiyor güzel bir PC olsun sorunsuz kullanayım bana yeterTamamdır o zaman Ryzen 7 9700X daha iyi olur sizin için.
İsterseniz size bütçenize uygun bir PC toplayabilirim.
Kasa olarak beyaz mı tercih edersiniz siyah mı?
O nasıl bir kuponmuş. Hey maşallah. Bazı küçük parçaları başka yerden alabilir misiniz? Yani 10K'da farklı mağazalardan gibi.Bana bi sistem önermediler ellerinde en iyi ekran kartlı hazır sistem 4070 superli olanmis ben 4080 superli bi sistem topluyorum o yüzden tüm parçaları ayrı ayrı seçiyorum vatandan alacağım da 100k lik bir kupon olduğu için ordan almak zorundayım
Yardımcı olursanız gerçekten çok makul geçer.Kasa rengi aslında bana pek farketmiyor güzel bir PC olsun sorunsuz kullanayım bana yeter
Şahsen hepsi vatandan olsa daha iyi olur çünkü hepsini mağazaya sipariş verip orda toplaticam o yüzden çünkü etrafımda yaptırabileceğim pek bir yer yok o yüzdenO nasıl bir kuponmuş. Hey maşallah. Bazı küçük parçaları başka yerden alabilir misiniz? Yani 10K'da farklı mağazalardan gibi.
Hocam ben neredeyse topladığım sistemi bitirdim sayılır ama Vatan'dan olması gerektiğini yeni gördüm.Şahsen hepsi vatandan olsa daha iyi olur çünkü hepsini mağazaya sipariş verip orda toplaticam o yüzden çünkü etrafımda yaptırabileceğim pek bir yer yok o yüzden
Benim için aslında farketmiyor bilindik bir yerden olmasını ve garantili olmasını sürekli olarak ailem söylediği için o yüzden orda tıkandım kaldım diyebilirim.Ben ordan 100k lik bir dizüstü PC almıştım sonra geri iade edince ordan da alışveriş kuponu olarak verebildiklerini söylediler para iadesi istersem 3 taksitle aldığım için parayı da 3 taksitle verebildiklerini söylediler yılbaşından dolayı da fazla zam gelmeden bir an önce ordan toplayıp bitireyim istiyorumHocam ben neredeyse topladığım sistemi bitirdim sayılır ama Vatan'dan olması gerektiğini yeni gördüm.
Ayrı sitelerden olması sorun olur mu? Montaj o kadar da zor bi iş değil aslında.
Ama ben bir şekilde ailemle konuşup ikna da edebilirim siz güzel bir sistem topladıysaniz atabilirsiniz yardımınız için teşekkür ederimBenim için aslında farketmiyor bilindik bir yerden olmasını ve garantili olmasını sürekli olarak ailem söylediği için o yüzden orda tıkandım kaldım diyebilirim.Ben ordan 100k lik bir dizüstü PC almıştım sonra geri iade edince ordan da alışveriş kuponu olarak verebildiklerini söylediler para iadesi istersem 3 taksitle aldığım için parayı da 3 taksitle verebildiklerini söylediler yılbaşından dolayı da fazla zam gelmeden bir an önce ordan toplayıp bitireyim istiyorum
Anladım.Benim için aslında farketmiyor bilindik bir yerden olmasını ve garantili olmasını sürekli olarak ailem söylediği için o yüzden orda tıkandım kaldım diyebilirim.Ben ordan 100k lik bir dizüstü PC almıştım sonra geri iade edince ordan da alışveriş kuponu olarak verebildiklerini söylediler para iadesi istersem 3 taksitle aldığım için parayı da 3 taksitle verebildiklerini söylediler yılbaşından dolayı da fazla zam gelmeden bir an önce ordan toplayıp bitireyim istiyorum
İstersen ben topladığım sistemi birazdan hazır hale getirince sana atayım ona göre karar verBenim için aslında farketmiyor bilindik bir yerden olmasını ve garantili olmasını sürekli olarak ailem söylediği için o yüzden orda tıkandım kaldım diyebilirim.Ben ordan 100k lik bir dizüstü PC almıştım sonra geri iade edince ordan da alışveriş kuponu olarak verebildiklerini söylediler para iadesi istersem 3 taksitle aldığım için parayı da 3 taksitle verebildiklerini söylediler yılbaşından dolayı da fazla zam gelmeden bir an önce ordan toplayıp bitireyim istiyorum
Ama ben bir şekilde ailemle konuşup ikna da edebilirim siz güzel bir sistem topladıysaniz atabilirsiniz yardımınız için teşekkür ederim
Çok iyi olur şimdiden teşekkür ederimAnladım.
İstersen ben topladığım sistemi birazdan hazır hale getirince sana atayım ona göre karar ver
Sanırım bir şekilde nakit olarak para iadesini alıp başka yerlerden toplayarak bir sistem yapacağım çünkü vatan KDV ler fln dahil aşırı pahalı oluyorYani F/P açısından berbat olsa da böyle alınabilir.
www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=c1cdaef6-5b24-42bf-adcb-fc48168be7e6