Zalman i3 Neo Black kasaya 2 adet daha fan takılır mı?

selamemirben

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : RTX 4060 VENTUS 8GB
İşlemci : Amd RYZEN 5 5600 3.5Ghz
Ram : 2x8 16GB
M.2 SSD : Crucial P3 Plus 1TB
Anakart : A520M-A PRO
Merhaba kasam 4 fanlı 3 adet daha fan eklemek istiyorum sistemim aşağıdaki gibi:

Ekran kartı: RTX 4060 Ventus 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
RAM: 2x8 16 GB.
M.2 SSD: Crucial P3 Plus 1TB.
Anakart: A520M-A Pro.

PSU:

Megamax 700W 80+​

Kasa linkim ve PSU: Zalman i3 Neo Black Mesh MegaMax 700W 80+ Oyuncu Kasası fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu kasaya
3 adet daha fan ekleyeceğim ancak PSU'm yeterli olur mu pek emin değilim takacağım fan linki: https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-rampage-4c-120-double-ring-12-cm-fiyati,725643994.html
Takarsam performans kaybı yaşar mıyım PSU sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki yeterli olur, 4060 zaten güç çekmiyor neredeyse 700W ile herhangi bir sorun yaşamazsınız, performans kaybı da olmaz haliyle.

Ama bu kadar fanı neden takıyorsunuz acaba? Pek bir faydası olacak mı sanmam.

Herhangi bir problem yaşatmaz ekran kartıyla işlemciyi çok güzel besler 700 watt fazlaca yeterli sırf fan devreye girdi diye yetersizlik durumu olmaz ama sizin kararınız fanı neden takacaksınız çok bir etkisi olmaz zaten.

İşlemci stok fan kullanıyorum birazda olsa derece düşürür diye düşündüm 3 değilde 2 tane üste takabilirim. elimde 3 adet var

İşlemci stok fan kullanıyorum biraz da olsa derece düşürür diye düşündüm 3 değil de 2 tane üste takabilirim. Elimde 3 adet var.

Elinizde varsa takın o zaman problem yok, ben yeni alacaksınız sanmıştım.
Ufak da olsa sıcaklıkta düşme olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı