SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Temmuz 2023 #1 B460M-K anakart kullanıyorum, bu üçü arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sürprizbozan Üçünün baş harfini birleştirince ZAM yapması ayrı olay.
B460M-K anakart kullanıyorum, bu üçü arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN M3 PLUS 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sürprizbozan Üçünün baş harfini birleştirince ZAM yapması ayrı olay.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 30 Temmuz 2023 #2 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 erme dedi: 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Bak bu çok iyi, fazlasını almana gerek kalmaz.
erme dedi: 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Bak bu çok iyi, fazlasını almana gerek kalmaz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Temmuz 2023 #4 erme dedi: 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. nexpugnable dedi: Bak bu çok iyi, fazlasını almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan?
erme dedi: 'phanteks eclipse p360a d rgb aydinlatmali mesh on panel temperli cam mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. nexpugnable dedi: Bak bu çok iyi, fazlasını almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan?
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 SHYAH dedi: Teşekkür ederim. Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz G360A versiyonunu ATX anakart ile kullanıyorum tam sığdı. P360A'nın tek sıkıntısı 360mm sıvı soğutucu desteği yok.
SHYAH dedi: Teşekkür ederim. Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz G360A versiyonunu ATX anakart ile kullanıyorum tam sığdı. P360A'nın tek sıkıntısı 360mm sıvı soğutucu desteği yok.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 SHYAH dedi: Teşekkür ederim. Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan? Genişletmek için tıkla... Anakartın zaten ATX olarak geçiyor. Kasa E-ATX e kadar destekliyor. Problem olmaz kısaca.
SHYAH dedi: Teşekkür ederim. Sağ olasın. Sonrasında ana kartı değiştirsem kasada yer sorunu olur mu? ATX'e geçsem falan? Genişletmek için tıkla... Anakartın zaten ATX olarak geçiyor. Kasa E-ATX e kadar destekliyor. Problem olmaz kısaca.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Temmuz 2023 #7 Chuck Norris dedi: Sıkıntı olmaz G360A versiyonunu ATX anakart ile kullanıyorum tam sığdı. P360A'nın tek sıkıntısı 360mm sıvı soğutucu desteği yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. nexpugnable dedi: Anakartın zaten ATX olarak geçiyor. Kasa E-ATX e kadar destekliyor. Problem olmaz kısaca. Genişletmek için tıkla... mATX diye biliyordum b460 mk'yı sağ olasın.
Chuck Norris dedi: Sıkıntı olmaz G360A versiyonunu ATX anakart ile kullanıyorum tam sığdı. P360A'nın tek sıkıntısı 360mm sıvı soğutucu desteği yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. nexpugnable dedi: Anakartın zaten ATX olarak geçiyor. Kasa E-ATX e kadar destekliyor. Problem olmaz kısaca. Genişletmek için tıkla... mATX diye biliyordum b460 mk'yı sağ olasın.