ZALMAN N5 MF (SE) 4x120mm RGB FANLI MegaMax 600W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bugün bir hazır sistemle bu kasayı seçip satın aldım Zalman'ın genel olarak PSU'larını araştırdığımda iyi olduğu söyleniyordu. Bu modelindeki PSU iyi mi veya ne kadar idare eder?
En ucuz Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.497,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.497,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben kasanın ustune fan taktım bir de arka fanı değiştirdim genel olarak fanlar cok kaliteli degil ama bir Çin malı gibi de değil gayet iş görüyor. Bir de kule tipi sogutucu kullanıyorum. SE 214 XT.
Zalman'ın bu kasasına pek laf attırmam hocam her yerinden pufur pufur esiyor Zalman markası genel olarak sogutma uzerine kurulu kasası kotu degil ama Vento kasalar daha iyidir arkasında ASUS var sonucta.