dearepcik Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 378 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #11 Rambo Okan Güler dedi: Nasıl yok? Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dikkat ettiyseniz model Gigamax degilde Wattgiga olarak geçiyor. CüneyttK dedi: Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bunada aklım yatmıyor değil. Bildigim kadariyla kaliteli bir marka.
Rambo Okan Güler dedi: Nasıl yok? Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dikkat ettiyseniz model Gigamax degilde Wattgiga olarak geçiyor. CüneyttK dedi: Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bunada aklım yatmıyor değil. Bildigim kadariyla kaliteli bir marka.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Ocak 2021 #12 dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model gigamax degilde wattgiga olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Siz benim attığım modeli alın keyfinize bakın ürünün bizzat kullanıcısıyım on numara.
dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model gigamax degilde wattgiga olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Siz benim attığım modeli alın keyfinize bakın ürünün bizzat kullanıcısıyım on numara.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #13 dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model Gigamax degil de Wattgiga olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Wattgiga ve Gigamax birbirinin aynı sayılır, ki zaten Gigamax gönderiyorlar.
dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model Gigamax degil de Wattgiga olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Wattgiga ve Gigamax birbirinin aynı sayılır, ki zaten Gigamax gönderiyorlar.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Ocak 2021 #14 dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model Gigamax degil de Wattgiga olarak geçiyor. Buna da aklım yatmıyor değil. Bildigim kadariyla kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Alabileceğin EVGA'dan sonra en iyi PSU markası Alman mali.
dearepcik dedi: Dikkat ettiyseniz model Gigamax degil de Wattgiga olarak geçiyor. Buna da aklım yatmıyor değil. Bildigim kadariyla kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... Alabileceğin EVGA'dan sonra en iyi PSU markası Alman mali.
dearepcik Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 378 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #15 @HABAR Hocam siz bu konu hakkinda bilgiliydiniz. Cougar'in bu modeli nasildir? @CüneyttK Hocam yanlis anlamayin arkadas tum testlerine bakiyorduda sormak istedim.
@HABAR Hocam siz bu konu hakkinda bilgiliydiniz. Cougar'in bu modeli nasildir? @CüneyttK Hocam yanlis anlamayin arkadas tum testlerine bakiyorduda sormak istedim.