Dün bilgisayar topladım. GTX 1660, Ryzen 2600, MSI A320M, Thermaltake 500W ve Zalman mini atx kasa kullandım. Ancak resimde göreceğiniz üzere hem anakartın yapısından dolayı hem de kasanın mini olmasından dolayı ekran kartı fanı ve güç kaynağı fanı neredeyse bitişik oldu. Fanlar birbirine bakıyor. Bu durum ısınma problemi yaratır mı? Ya da farklı bir problem yaratır mı? Teşekkürler.
EVGA ürünlerinin ısınma problemi yok.
Kasanızda hava girişi sağlayan bir yer göremedim. Sadece egzoz fan var o da 8 cm gibi duruyor, kendisine faydası yoktur. İçeriye hava girişi sağlamanız gerekiyor.
Selamlar, sanırım ben güç kaynağını ters takmışım o nedenle böyle bir durum olmuş. Güç kaynağını 180 derece ters çevireceğim. Yani fanları kasanın altına bakacak şekilde düzenleyeceğim.