Zalman MX800 ses sorunu

CavemaN

Hectopat
Daha fazla  
Kasayı toplayalı 15 gün filan oldu gayet iyi çalışıyordu. 3 gündür sadece oyunlara girince fandan mı nerden geldiğini anlamadığım traktör ,pancar motoru gibi bir ses geliyor. İşlemcim i5 4690 kendi soğutucusuyla kullanıyorum. Kasa Zalman mx800, PSU zalmanın +80 600w.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir kablo fanlara takılıyor olabilir eğer kablolarda bir sıkıntı yoksa fanları tek tek elinizle durdurup sesin nereden geldiğini anlayabilirsiniz.

Fanların vidalarını kontrol et derim. Bazen vidalar gevşeyince fan stabil durmuyor. Şöyle düşünebilirsin çapraz duran bir fan ile normal dönen bir fan arasındaki fark gibi. Bende de öyle sorun vardı fanlarını iyice sıktım sorunum çözüldü.

Herhangi bir kablo fanlara takılıyor olabilir eğer kablolarda bir sıkıntı yoksa fanları tek tek elinizle durdurup sesin nereden geldiğini anlayabilirsiniz.
Bende öyle düşündüm baktımda temas eden gözükmüyor bide sadece oyuna girince oluyor bu ses

Fanların vidalarını kontrol et derim. Bazen vidalar gevşeyince fan stabil durmuyor. Şöyle düşünebilirsin çapraz duran bir fan ile normal dönen bir fan arasındaki fark gibi. Bende de öyle sorun vardı fanlarını iyice sıktım sorunum çözüldü.
Vidaları kontrol ettim sağlam gözüküyor. Dediğim gibi sadece oyunlara girince oluyor bide pc ilk açınca tıkır tıkır ediyor. Yani ilk aldığımda yoktu bu sesler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasadan gelen ses bu işte ...

Ekran kartının altına bağlı kablo, ekran kartının fanlarına değiyormuş. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Buarada ekran kartında inceden cız diye bir ses var. Sanırım coil whine sorunu var. İade etmelimiyim ses dışında bana bir zararı olur mu ? Kasayı açmadan duyulmayacak kadar ince ve az ...
[TBODY] [/TBODY]

Zarari olmaz ama iade ve degisim hakkiniz var. İsterseniz degistirebilirsiniz, tabi aldiginiz kartta daha kotu ses olabilir. Ama size her turlu Coil Whine sorunu olmayan bir kart vermeliler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı