babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #1 Bu kasa çok hoşuma gitmişti ama kalkmış nereden bulabilirim başka veya buna benzer sade bildiğiniz kasa var mı? Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bu kasa çok hoşuma gitmişti ama kalkmış nereden bulabilirim başka veya buna benzer sade bildiğiniz kasa var mı? Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 7 Ağustos 2020 #2 Bütçenizi bilmiyorum ama bu kasayı sevebilirsiniz sanırım. Yine aynı markanın ve yine oldukça sade bir ürün. Amazon.com.tr
Bütçenizi bilmiyorum ama bu kasayı sevebilirsiniz sanırım. Yine aynı markanın ve yine oldukça sade bir ürün. Amazon.com.tr
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #3 Bora Dere dedi: Bütçenizi bilmiyorum ama bu kasayı sevebilirsiniz sanırım. Yine aynı markanın ve yine oldukça sade bir ürün. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunda kaç tane fan var acaba.
Bora Dere dedi: Bütçenizi bilmiyorum ama bu kasayı sevebilirsiniz sanırım. Yine aynı markanın ve yine oldukça sade bir ürün. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunda kaç tane fan var acaba.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Ağustos 2020 #4 2 tane var. Bütçeniz yetiyorsa fan eklenebilir ama.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 8 Ağustos 2020 #5 Zalman markasına gerçekten güvenip alabilirsiniz bende Zalman K1 ATX var çok memnunum onada bakmanı tavsiye ederim amazon türkiye'de kaldı ise.
Zalman markasına gerçekten güvenip alabilirsiniz bende Zalman K1 ATX var çok memnunum onada bakmanı tavsiye ederim amazon türkiye'de kaldı ise.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #6 Bir süre beklerseniz stoklara gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü stoklara gelip hızlıca biten bir ürün. Onun dışında Zalman ZM-T7 önerebilirim. Maksimum bütçeniz nedir hocam?
Bir süre beklerseniz stoklara gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü stoklara gelip hızlıca biten bir ürün. Onun dışında Zalman ZM-T7 önerebilirim. Maksimum bütçeniz nedir hocam?
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 472 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #7 f3turan dedi: Bir süre beklerseniz stoklara gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü stoklara gelip hızlıca biten bir ürün. Onun dışında Zalman ZM-T7 önerebilirim. Maksimum bütçeniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... 2400 2500 TL'ye kadar bir kasa toplayacağım o yüzden kasayı ucuz tutmaya çalışıyorum. En fazla 400 TL.
f3turan dedi: Bir süre beklerseniz stoklara gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü stoklara gelip hızlıca biten bir ürün. Onun dışında Zalman ZM-T7 önerebilirim. Maksimum bütçeniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... 2400 2500 TL'ye kadar bir kasa toplayacağım o yüzden kasayı ucuz tutmaya çalışıyorum. En fazla 400 TL.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 8 Ağustos 2020 #8 babanxbox dedi: Bu kasa çok hoşuma gitmişti ama kalkmış nereden bulabilirim başka veya buna benzer sade bildiğiniz kasa var mı? Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş bu kasa için'veagirlerin kafasına kask diye tak bu nasıl bir tasarım ya'demisti. Cidden bu kasa nasıl hoşunuza gitti ya
babanxbox dedi: Bu kasa çok hoşuma gitmişti ama kalkmış nereden bulabilirim başka veya buna benzer sade bildiğiniz kasa var mı? Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş bu kasa için'veagirlerin kafasına kask diye tak bu nasıl bir tasarım ya'demisti. Cidden bu kasa nasıl hoşunuza gitti ya
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Ağustos 2020 #9 babanxbox dedi: 2400 2500 TL'ye kadar bir kasa toplayacağım o yüzden kasayı ucuz tutmaya çalışıyorum. En fazla 400 TL. Genişletmek için tıkla... 400 TL bütçe varsa Aerocool ore saturn önerebilirim. Adem Yıldız_ dedi: Forumda bir arkadaş bu kasa için'veagirlerin kafasına kask diye tak bu nasıl bir tasarım ya'demisti. Cidden bu kasa nasıl hoşunuza gitti ya Genişletmek için tıkla... İyiymiş
babanxbox dedi: 2400 2500 TL'ye kadar bir kasa toplayacağım o yüzden kasayı ucuz tutmaya çalışıyorum. En fazla 400 TL. Genişletmek için tıkla... 400 TL bütçe varsa Aerocool ore saturn önerebilirim. Adem Yıldız_ dedi: Forumda bir arkadaş bu kasa için'veagirlerin kafasına kask diye tak bu nasıl bir tasarım ya'demisti. Cidden bu kasa nasıl hoşunuza gitti ya Genişletmek için tıkla... İyiymiş
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 8 Ağustos 2020 #10 Zalman S3 öneririm.