Nair_Kral Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #1 Merhaba Zalman N2 kasaya sahibim fakat LED'lerini kontrol edemiyorum nasıl yapılır bilen var mı?
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 23 Temmuz 2020 #2 Hocam beyaz LED'e sahip değil mi o kasa?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 23 Temmuz 2020 #3 Maalesef aldığınız kasa yanarlı dönerli değil. Kontrol edemezsiniz. Beyaz ışığı hiç hoş durmuyor bence.
Maalesef aldığınız kasa yanarlı dönerli değil. Kontrol edemezsiniz. Beyaz ışığı hiç hoş durmuyor bence.
Nair_Kral Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #4 288313 dedi: Hocam beyaz LED'e sahip değil mi o kasa? Genişletmek için tıkla... Evet fakat nasıl söndürürüm bilmiyorum gece açık bırakmayı düşünüyorum fakat ışıklar çok rahatsız ediyor. Ben söndürmeden bahsetmiştim fakat yanlış yazmamdan dolayı oldu galiba nasıl söndürürüm onu biliyor musunuz?
288313 dedi: Hocam beyaz LED'e sahip değil mi o kasa? Genişletmek için tıkla... Evet fakat nasıl söndürürüm bilmiyorum gece açık bırakmayı düşünüyorum fakat ışıklar çok rahatsız ediyor. Ben söndürmeden bahsetmiştim fakat yanlış yazmamdan dolayı oldu galiba nasıl söndürürüm onu biliyor musunuz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 23 Temmuz 2020 #5 Kasa üzerinde hiçbir düğme yoksa söndürmenin mümkün olacağını sanmıyorum. LED SATA güç bağlantısıyla bağlıysa onu sökün.
Kasa üzerinde hiçbir düğme yoksa söndürmenin mümkün olacağını sanmıyorum. LED SATA güç bağlantısıyla bağlıysa onu sökün.
kerem_yucalan Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 85 7 Kasım 2020 #6 Nair_Kral dedi: Merhaba Zalman N2 kasaya sahibim fakat LED'lerini kontrol edemiyorum nasıl yapılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi yazabilir misiniz merakımdan soruyorum bende zalman n2 kullanıyorum o nedenle soruyorum.
Nair_Kral dedi: Merhaba Zalman N2 kasaya sahibim fakat LED'lerini kontrol edemiyorum nasıl yapılır bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi yazabilir misiniz merakımdan soruyorum bende zalman n2 kullanıyorum o nedenle soruyorum.