Zalman N3 kasa hala alınır mı ve hava akışı nasıldır? Kasaya gösteriş olsun diye çok para vermek istemiyorum. Yoksa kendi kasama fan deliği açacağım matkapla.
Zalman gayet kaliteli bir markadır. Notebook soğutucu piyasasında en kalitelisi kendileri olduğundan, kasalarında hava akışına dair bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
O bütçe için bence alınmaz. Dark Guardian, Aerocool Aero One Frost tarzı kasalar kol geziyor o bütçe için. Çok para veresim yok diyorsan Zalman N3 işini görür ama yukarıdaki iki kasa kadar iyi değil.
@302322
Zalman N3 hakkında konuşuyoruz değil mi? Site güvenirliği konusunda endişe etmene gerek yok (İncehesap, Teknobiyotik). İçim rahat olsun 30 TL önemli değil dersen alabilirsin. Şahsen az daha koyar gider Dark Guardian falan alırdım.
Dark guaridan kasanın fanlarının sesli çalıştığını duymuştum bir yerde ve Guardian kasanın kontrolcüsü ne işe yarıyor.
Site konusunda sıkıntım yok yanlış olmasın ucuz olan yerden de alırım.
Teknobiyotik'ten sistem toplayacağım onun için bir kasa bakıyorum.
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kardeşimde Ranker Orion var. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet güzel.
@302322
Muhtemelen fan hızı falan içindir. Kullanmadığım için bilmiyorum. Fan sesi varmış ama rahatsız edici düzeyde olduğunu söylememişlerdi. Ranker Virgo, Aerocool Aero One Frost tarzı kasalara da bakabilirsin.