_duman_58 Kilopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #1 Solda aşağıda, psunun üstündeki plastik şey ne işe yarıyor acaba?
Çözüm MayCrasH 28 Ocak 2020 Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var.
Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #2 Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var. Son düzenleme: 28 Ocak 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2020 #3 MayCrasH dedi: Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var. Eki Görüntüle 493059 Genişletmek için tıkla... Sallanmasını sağlayacağını sanmıyorum hocam , güzel düşünülmüş cidden. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var. Eki Görüntüle 493059 Genişletmek için tıkla... Sallanmasını sağlayacağını sanmıyorum hocam , güzel düşünülmüş cidden.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #4 Yunusemre0101 dedi: Sallanmasını sağlayacağını sanmıyorum hocam , güzel düşünülmüş cidden. Genişletmek için tıkla... Pardon otomatik düzeltme yanlış yazmış. Son düzenleme: 28 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Yunusemre0101 dedi: Sallanmasını sağlayacağını sanmıyorum hocam , güzel düşünülmüş cidden. Genişletmek için tıkla... Pardon otomatik düzeltme yanlış yazmış.
KS KS _duman_58 Kilopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #5 MayCrasH dedi: Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var. Eki Görüntüle 493059 Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Bende fan yeri olduğunu düşünmüştüm. Peki aşağıdaki işaretli olmayan bir bölüm var. LED yazıyor üstünde. Tam ortada sağda. Siyah bölüm, usbnin üstünde. Buraya ne geliyor bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Ekran kartını dikey monte etmeyi ve sallanmamasını sağlıyor, fakat bunun için Riser kablosuna da ihtiyacın var. Eki Görüntüle 493059 Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Bende fan yeri olduğunu düşünmüştüm. Peki aşağıdaki işaretli olmayan bir bölüm var. LED yazıyor üstünde. Tam ortada sağda. Siyah bölüm, usbnin üstünde. Buraya ne geliyor bilginiz var mı?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #6 Galiba bu bölümü diyorsun, eğer bura ise benim tahminim USB 3.0 çıkış koyacaklarmış son anda malzemeden kısmışlar. Artı 0 Eksi
Galiba bu bölümü diyorsun, eğer bura ise benim tahminim USB 3.0 çıkış koyacaklarmış son anda malzemeden kısmışlar.
KS KS _duman_58 Kilopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #7 MayCrasH dedi: Galiba bu bölümü diyorsun, eğer bura ise benim tahminim USB 3.0 çıkış koyacaklarmış son anda malzemeden kısmışlar. Eki Görüntüle 493072 Genişletmek için tıkla... Aynen orayı diyorum. Üstünde LED yazıyor ama. fotoğrafta gözükmüyor ama LED yazıyor böyle kabartmalı olarak. USB değil bence. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Galiba bu bölümü diyorsun, eğer bura ise benim tahminim USB 3.0 çıkış koyacaklarmış son anda malzemeden kısmışlar. Eki Görüntüle 493072 Genişletmek için tıkla... Aynen orayı diyorum. Üstünde LED yazıyor ama. fotoğrafta gözükmüyor ama LED yazıyor böyle kabartmalı olarak. USB değil bence.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #8 Siz kasayı gidip mağazada incelediniz mi? Aynen fotoğrafta hiçbir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS _duman_58 Kilopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #9 MayCrasH dedi: Siz kasayı gidip mağazada incelediniz mi? Aynen fotoğrafta hiçbir şey yok. Eki Görüntüle 493074 Genişletmek için tıkla... Kasa bende var hocam. Orayı şey gibi düşün, altı boş. Hani dvd rom yerleri vardır, kırıp oraya dvd rom takarsın. Bu da o tarz birşey biraz fazla bastırsan kırılacak tarzda. Altı boş. Oraya ne takılır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Siz kasayı gidip mağazada incelediniz mi? Aynen fotoğrafta hiçbir şey yok. Eki Görüntüle 493074 Genişletmek için tıkla... Kasa bende var hocam. Orayı şey gibi düşün, altı boş. Hani dvd rom yerleri vardır, kırıp oraya dvd rom takarsın. Bu da o tarz birşey biraz fazla bastırsan kırılacak tarzda. Altı boş. Oraya ne takılır bilmiyorum.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #10 Anladım, üretici bilgi vermemiş benim tahminim USB çıkışı. Artı 0 Eksi