BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum. Fakat önünde 2 fan var. 3. fanı modifikasyon yapmadan takarsam sorun olur mu? (Egzoz fanı üste takacağım arkaya egzoz fan alacağım.)
Arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum. Fakat önünde 2 fan var. 3. fanı modifikasyon yapmadan takarsam sorun olur mu? (Egzoz fanı üste takacağım arkaya egzoz fan alacağım.)
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #2 Basınç değeri yüksek bir fan takarsanız kesmeye gerek kalmaz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Kasım 2019 #3 Bildiğim kadarıyla ön panel boyut değişikliği yok bu yüzden modlamaya gerek yok.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 10 Kasım 2019 #4 Bana kalırsa 3. fanı direk tavana koy. Önde 2 arkada 2 yeterli olur. İlla takmak istersen oradaki metalleri çıkarırsan kesmekte gerekmez. Optik sürücü boşluğu gibi metaller bükünce kopuyor.
Bana kalırsa 3. fanı direk tavana koy. Önde 2 arkada 2 yeterli olur. İlla takmak istersen oradaki metalleri çıkarırsan kesmekte gerekmez. Optik sürücü boşluğu gibi metaller bükünce kopuyor.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #5 S340 için benzer bir mod yapmayı düşünüyordum. Eğer CNC veya lazerde kesip monte etmeyi düşünürsen çizimleri atabilirim.
S340 için benzer bir mod yapmayı düşünüyordum. Eğer CNC veya lazerde kesip monte etmeyi düşünürsen çizimleri atabilirim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #6 ensopat dedi: Bana kalırsa 3. fanı direk tavana koy. Önde 2 arkada 2 yeterli olur. İlla takmak istersen oradaki metalleri çıkarırsan kesmekte gerekmez. Optik sürücü boşluğu gibi metaller bükünce kopuyor. Genişletmek için tıkla... Öndeki simetriyi bozmasını istemiyorum o yüzden. 2 tane olunca gıcık oldum. dogant dedi: Basınç değeri yüksek bir fan takarsanız kesmeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Pek bilgim yok bu konularda. Arkadaki egzoz fanı öne taksam olur mu? Aynı fan sonuçta. ArnıldCivardagezen dedi: S340 için benzer bir mod yapmayı düşünüyordum. Eğer CNC veya lazerde kesip monte etmeyi düşünürsen çizimleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Kesmeden halledemezsek isteyebilirim bunu. Teşekkürler. Son düzenleme: 11 Kasım 2019
ensopat dedi: Bana kalırsa 3. fanı direk tavana koy. Önde 2 arkada 2 yeterli olur. İlla takmak istersen oradaki metalleri çıkarırsan kesmekte gerekmez. Optik sürücü boşluğu gibi metaller bükünce kopuyor. Genişletmek için tıkla... Öndeki simetriyi bozmasını istemiyorum o yüzden. 2 tane olunca gıcık oldum. dogant dedi: Basınç değeri yüksek bir fan takarsanız kesmeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Pek bilgim yok bu konularda. Arkadaki egzoz fanı öne taksam olur mu? Aynı fan sonuçta. ArnıldCivardagezen dedi: S340 için benzer bir mod yapmayı düşünüyordum. Eğer CNC veya lazerde kesip monte etmeyi düşünürsen çizimleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Kesmeden halledemezsek isteyebilirim bunu. Teşekkürler.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #7 BerkayZ87 dedi: Öndeki simetriyi bozmasını istemiyorum o yüzden. 2 tane olunca gıcık oldum. Nasıl yani? Pek bilgim yok bu konularda. Arkadaki egzoz fanı öne taksam olur mu? Aynı fan sonuçta. Kesmeden halledemezsek isteyebilirim bunu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Optik sürücü yuvalarını çıkarıp takabilirsin.
BerkayZ87 dedi: Öndeki simetriyi bozmasını istemiyorum o yüzden. 2 tane olunca gıcık oldum. Nasıl yani? Pek bilgim yok bu konularda. Arkadaki egzoz fanı öne taksam olur mu? Aynı fan sonuçta. Kesmeden halledemezsek isteyebilirim bunu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Optik sürücü yuvalarını çıkarıp takabilirsin.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #8 dogant dedi: Optik sürücü yuvalarını çıkarıp takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala deneyeceğim. Vida için delik açmam gerekecek değil mi? Gördüğüm kadarıyla kasada vida için delik yok fanı takacağım yerde.
dogant dedi: Optik sürücü yuvalarını çıkarıp takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala deneyeceğim. Vida için delik açmam gerekecek değil mi? Gördüğüm kadarıyla kasada vida için delik yok fanı takacağım yerde.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #9 BerkayZ87 dedi: Pekala deneyeceğim. Vida için delik açmam gerekecek değil mi? Gördüğüm kadarıyla kasada vida için delik yok fanı takacağım yerde. Genişletmek için tıkla... Silikon ile de yapıştırabilirsin.
BerkayZ87 dedi: Pekala deneyeceğim. Vida için delik açmam gerekecek değil mi? Gördüğüm kadarıyla kasada vida için delik yok fanı takacağım yerde. Genişletmek için tıkla... Silikon ile de yapıştırabilirsin.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #10 dogant dedi: Silikon ile de yapıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki egzoz fan öneriniz var mı? Fan fiyatlarını bilmiyorum ama uygun fiyatlı ve ortalama performanslı olursa sevinirim.
dogant dedi: Silikon ile de yapıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki egzoz fan öneriniz var mı? Fan fiyatlarını bilmiyorum ama uygun fiyatlı ve ortalama performanslı olursa sevinirim.