Peki egzoz fan öneriniz var mı? Fan fiyatlarını bilmiyorum ama uygun fiyatlı ve ortalama performanslı olursa sevinirim.
Nasıl yani? İçeriden dışarıya doğru mu yoksa direkt içine mi taktın?Zalman n3 kullanan biri olarak. Ön tarafa modsuz vs direk fanı koyabilirsin. Ama kasanın içine yerleştiriyorsun istersen resim atabilirim.
İçine takmak istemiyorum. Ön tarafta simetrik bir görüntü elde etmek istiyorum.Direk içeri kardeşim. Cd okuyucunun olduğu yere orada gerekli delikler mevcut.
Aynı kasayı kullanıyorum. Ön tarafta halihazırda bulunan fanlarla aynı cepheye takabilirsin. Yalnız en üstte konumlanan fanın alttaki değilde üstteki vidaları CD için olan boşluğa geldiğinden çapraz olarak 2 vidayla tutturdum. Birde üstte CD için olan ayrılmış bir petek bölüm var ya, onu içeriden fanın göbek kısmına gelecek kısmı biraz traşlaman gerekecek(Ben maket bıçağıyla yaptım). Çünkü ben fanı taktığımda ora temas ediyor ve ses yapıyordu. 1,5-2 milimetre kadar göbeğin çapında traşlarsanız seste yapmaz.İçine takmak istemiyorum. Ön tarafta simetrik bir görüntü elde etmek istiyorum.
İşte tam olarak yapmak istediğim buydu. Hayran oldum kasaya. Traş yapılması gereken yer neresi tam olarak? Konudaki resimden gösterir misin işaretleyerek?Aynı kasayı kullanıyorum. Ön tarafta halihazırda bulunan fanlarla aynı cepheye takabilirsin. Yalnız en üstte konumlanan fanın alttaki değilde üstteki vidaları CD için olan boşluğa geldiğinden çapraz olarak 2 vidayla tutturdum. Birde üstte CD için olan ayrılmış bir petek bölüm var ya, onu içeriden fanın göbek kısmına gelecek kısmı biraz traşlaman gerekecek(Ben maket bıçağıyla yaptım)Eki Görüntüle 464563. Çünkü ben fanı taktığımda ora temas ediyor ve ses yapıyordu. 1,5-2 milimetre kadar göbeğin çapında traşlarsanız seste yapmaz.
Fanın tam motor kısmına denk gelen kısım. O göbeğin çapı kadar traşlaman yeterli.İşte tam olarak yapmak istediğim buydu. Traş yapılması gereken yer neresi tam olarak? Konudaki resimden gösterir misin işaretleyerek?
Teşekkürler. Kasadan memnun musunuz?Fanın tam motor kısmına denk gelen kısım. O göbeğin çapı kadar traşlaman yeterli.
Eki Görüntüle 464566