Zalman N3 Nasıldır?

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Almak için bir süredir uğraştığım kasa. Hali hazırda kullanmakta olup memnun kalmayan var mı? Alındığı günden itibaren bir sorunla karşılaşan? En güncel konuyu incelediğimde yeteri kadar bilgiye ulaşamadım. Rusça da bilmediğim için inceleme videolarını izleyemiyorum maalesef.

Şimdiden teşekkürler.

Buradan sorununuz hakkında bilgi edinebilirsiniz, halihazırda kullanmaktayım ve sizin gibi sorusu olan kullanıcıların sorularını elimden geldiğince cevapladım. Biraz geç bir cevap fakat almadıysanız belki yardımcı olabilir.

Güzel kasa. Alınabilir.

@esador Selam bende senin önerin üzerin zalman n3 aldım dediğin gibi fan kontrol tuşlarından sağdaki çalışmıyor sadece led olan çalışıyor bu problemi çözebildin mi?

@esador Selam bende senin önerin üzerin zalman n3 aldım dediğin gibi fan kontrol tuşlarından sağdaki çalışmıyor sadece led olan çalışıyor bu problemi çözebildin mi?
kontrolcüye fanları bağlamadığın için olabilir. Ben Hepsiburada'dan molex i 4 pin fan bağlantısına çeviren aparat aldım, ekstra almış olduğum 3 fanı o şekilde kontrolcüye bağladım(aldığım fanlar molex bağlantılıydı). Ayrıca benim bağladığım şekilde soldaki tuş arka 1 ve ön üç fanın hızı ve ışığını ayarlıyor. Sağdaki ise üstteki iki fanın ışı ve hızını bağlıyor. İnan nasıl bağladığımı hatırlamıyorum, 1 yıldan fazla geçti hiç fanlarla ilgilenmedim.

Yaklaşık 2 aydır Zalman N3'ü kullanmaktayım. Memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.

hocam kasanın üzerindeki fan kontrolcüsü çalışıyor mu sizde ?

aynı problem bende de mevcut kasayı alalı bir gün oldu. varmı bir gelişme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…