Zalman N5 ile Sharkoon Lit 100 arasında kaç derece fark olur?

Kasanın mesh paneli dolap kapağı gibi bastırıp çıtçıtla sökülebir ve yıkanabilir. Yan taraf pleksi ama kasa güzel. MSI Mag 100 seriside indirimde galiba şu anda bakabilirsin.

Bilmiyorum, kişinin zevkine kalmış, gözüne hoş geliyorsa ve parası varsa onun kararı.

Galax WTF gibi bir kart varken 300 TL fazla verip Ventus alan birini gördüm başka bir forumda.

Zalman N5 ön: 3 /üst: 3 /arka: 1/ alt: 2.
Sharkoon: ön: 3 /üst: 2/ arka: 1. ön: 2
Fan yuvasına sahip.
Zalman'ın önü mesh, Sharkoon kapalı.
Ben uzun zamandır Zalman N5 düşünüyorum. Sharkoon'a göre hem fazla fan kapasitesine sahip hem önü mesh. Zalman 4 fanla geliyor, Sharkoon 2. eğer amacın performans ise Zalman "bana göre" çok daha ileride. Ama görünüşe önem veriyorsan orada zaten herkesin zevki başkadır.

Not: İleride 360mm sıvı soğutma alırsan Zalman'ın üst tarafına takabilirsin ama Sharkoon 360mm sıvı soğutmayı desteklemiyor. Yani Zalman'ı çok uzun süre kullanma potansiyelin var.

Zalman N5 ön: 3 /üst: 3 /arka: 1/ alt: 2.
Sharkoon: Ön: 3 /üst: 2/ arka: 1.
Fan yuvasına sahip.
Zalman'ın önü mesh, Sharkoon kapalı.
Ben uzun zamandır Zalman N5 düşünüyorum. Sharkoon'a göre hem fazla fan kapasitesine sahip hem önü mesh. Zalman 4 fanla geliyor, Sharkoon 2. eğer amacın performans ise Zalman "bana göre" çok daha ileride. Ama görünüşe önem veriyorsan orada zaten herkesin zevki başkadır.
Arada çok fazla sıcaklık farkı olmayacaksa Sharkoon lit 100 seçmek istiyorun açıkcası. Görüşüne biraz önem veriyorum.

Arada çok fazla sıcaklık farkı olmayacaksa Sharkoon lit 100 seçmek istiyorun açıkcası. Görüşüne biraz önem veriyorum.

İlla fark olacaktır ve bunu tam olarak öğrenmek imkansız. Çünkü birazdan biri gelip ben Sharkoon kullanıyorum ısınmıyor, ben Zalman kullanıyorum ısınıyor diyen kişiler bile gelebilir. Ama düzgün bir karşılaştırma için iki kişinin eşit şartlarda (oda sıcaklığı, sistem benzerliği, kullanılan programlar vs. ) karşılaştırma yapması lazım. Zalman'ın ileriye dönük bir yatırım olacağını düşündüğüm için uzun süredir onu almayı düşünüyorum. Eğer bilgisayarı çok ağır yükte çalıştırmayacaksan arada bir uçurum olacağını sanmam.

İlla fark olacaktır ve bunu tam olarak öğrenmek imkansız. Çünkü birazdan biri gelip ben Sharkoon kullanıyorum ısınmıyor, ben Zalman kullanıyorum ısınıyor diyen kişiler bile gelebilir. Ama düzgün bir karşılaştırma için iki kişinin eşit şartlarda (oda sıcaklığı, sistem benzerliği, kullanılan programlar vs. ) karşılaştırma yapması lazım. Zalman'ın ileriye dönük bir yatırım olacağını düşündüğüm için uzun süredir onu almayı düşünüyorum. Eğer bilgisayarı çok ağır yükte çalıştırmayacaksan arada bir uçurum olacağını sanmam.
Teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı