Zalman N5 MF alınır mı?

• Konuyu başlatan ronark
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.374

ronark

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum yanında da bu iki işlemci soğutucusundan birini alacağım aklımdaki sorular şunlar;

1) Soğutucuların serinliği ne durumda?
2) Soğutucular kasaya sığar mı?
3) Fan sesleri ne durumda?
4) Kasanın dar olduğunu söyleyenler var, kasanın boyutu söylendiği kadar küçük mü?

Sistem:
R5 1600 AF.
RX 550 4 GB.
2x8 G.Skill 8 GB 3000 MHz.
B450M S2H.

Not: Bütçe ve kredi seçeneğinden dolayı bu siteyi ve bu parçaları düşünüyorum. Bütçe artıramayacağım onun yerine bunu al, oradan değil buradan al tarzı yorumlar yapmayın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum. Ben kablolamada ya da başka bir konuda sorun yaşamadım. Fan sesi en üst devirde biraz duyuluyor ama o da sistem yük altında değilken oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemci fanı bastırıyor o sesi. Sistemi yormayan işlerde fanı bir alt kademeye alabilirsiniz isterseniz ama önemli bir ses yok.

Merhaba arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum yanında da bu iki işlemci soğutucusundan birini alacağım aklımdaki sorular şunlar;

1) Soğutucuların serinliği ne durumda?
2) Soğutucular kasaya sığar mı?
3) Fan sesleri ne durumda?
4) Kasanın dar olduğunu söyleyenler var, kasanın boyutu söylendiği kadar küçük mü?

Sistem:
R5 1600 AF.
RX 550 4 GB.
2x8 G.Skill 8 GB 3000 MHz.
B450M S2H.

Not: Bütçe ve kredi seçeneğinden dolayı bu siteyi ve bu parçaları düşünüyorum. Bütçe artıramayacağım onun yerine bunu al, oradan değil buradan al tarzı yorumlar yapmayın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Kasa alınır. Hava akımı gayet güzel. Soğutucu olarak aşağıdaki daha iyi bir tercih olur.

Kullanıyorum. Ben kablolamada ya da başka bir konuda sorun yaşamadım. Fan sesi en üst devirde biraz duyuluyor ama o da sistem yük altında değilken oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemci fanı bastırıyor o sesi. Sistemi yormayan işlerde fanı bir alt kademeye alabilirsiniz isterseniz ama önemli bir ses yok.
Kullandığım sistemde rahatsız etmeyecek seviyede fan sesi duyuluyor zaten aynı seviyede mi yoksa bastırır mı sizce?
Kasa.

Kasa alınır. Hava akımı gayet güzel. Soğutucu olarak aşağıdaki daha iyi bir tercih olur.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı