Tuunahann Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #11 KuoNN dedi: Her iki kasa da bu sistem için kullanılabilir. Marka takıntınız varsa Spec-Delta alabilirsiniz. Hava akışı bahsedildiği kadar berbat değil. Genişletmek için tıkla... Corsair'nın içindeki PSU ile ilgili bir bilgin var mı?
KuoNN dedi: Her iki kasa da bu sistem için kullanılabilir. Marka takıntınız varsa Spec-Delta alabilirsiniz. Hava akışı bahsedildiği kadar berbat değil. Genişletmek için tıkla... Corsair'nın içindeki PSU ile ilgili bir bilgin var mı?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 17 Mart 2021 #12 VS550 gri etiketli model bulunuyor. İyidir, sorun çıkartmaz.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #13 Corsair'ı ben kullanıyorum gayet güzel çalışıyor, malzeme kalitesi falan da iyi, hava akışında da sorun yok. Kısacası öneririm.
Corsair'ı ben kullanıyorum gayet güzel çalışıyor, malzeme kalitesi falan da iyi, hava akışında da sorun yok. Kısacası öneririm.
Tuunahann Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #14 Genel olarak herkes Corsair'i önerdi o zaman Corsair'i seçeyim PSU da sorun yoksa benim için daha iyi tabii.
Genel olarak herkes Corsair'i önerdi o zaman Corsair'i seçeyim PSU da sorun yoksa benim için daha iyi tabii.