WhiteBird99 Megapat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 94 16 Ağustos 2021 #1 Zalman NS2000 soğutucu aldım ve soğutucunun ucunda 2 adet USB girişi var. Bir tanesi takmama rağmen çalıştı ancak 2 adet USB girişi olması da kafamı karıştırdı. İkisini de takmama gerek var mı? Ne fark görürüm?
Zalman NS2000 soğutucu aldım ve soğutucunun ucunda 2 adet USB girişi var. Bir tanesi takmama rağmen çalıştı ancak 2 adet USB girişi olması da kafamı karıştırdı. İkisini de takmama gerek var mı? Ne fark görürüm?
ADEM MIZRAK Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 20 1 Temmuz 2022 #2 kankam ikisini de takarsan 3 usb portu var ya üzerinde. onlara usb mouse fln takı pc de kullanabiliyorsun
kankam ikisini de takarsan 3 usb portu var ya üzerinde. onlara usb mouse fln takı pc de kullanabiliyorsun
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 ADEM MIZRAK dedi: Kankam ikisini de takarsan 3 USB portu var ya üzerinde. Onlara USB mouse falan takı PC de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben oraya mouse ve klavyeyide ayrı ayrı bağladım çalışmıyor.
ADEM MIZRAK dedi: Kankam ikisini de takarsan 3 USB portu var ya üzerinde. Onlara USB mouse falan takı PC de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben oraya mouse ve klavyeyide ayrı ayrı bağladım çalışmıyor.
osmandemi Megapat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 250 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 Bende taktım çalışmıyor. Nasıl çalıştıracaz?