Zalman NS3000 vs Zalman NS200

ardaturan32

Decapat
Daha fazla  
Zalman NS3000 vs Zalman NS200 hangi laptop soğutucuyu almalıyım 2000 1300 TL 3000 2000 TL iki soğutucu arasında çok büyük bir fark var mı? Gaming laptop kullanıyorum alalı 1 sene oldu termal macun ve fan temizliği yaptıracağım. Yakın zamanda bu laptop soğutucularından hangisini önerirsiniz, sıcaklık farkı yaratır mı?

3-5° fark edeceğini düşünüyorum, eğer bütçe sorun değilse ve laptop ciddi şekilde ısınıyorsa (85°C üstü CPU/GPU) NS3000 tavsiye ederim ama orta seviye sıcaklıklarda oynanıyorsa (75-80°C gibi), NS200 de iş görür.

sıcaklıklarım en yüksek 75 77 ye çıkıyor

altına bir stand alsam ya da soğutucu çok fark eder mi

Sıcaklıklarım en yüksek 75 77'ye çıkıyor

En iyisini siz bilirsiniz arasında dediğim gibi 3-5 derece oynar daha fazla oynayacağını düşünmüyorum 75-77 derece laptoplar için çok yüksek dereceler değil bütçenizi zorlamak istemiyorsanız NS200 gayet yeterli olur.

Sıcaklıklarım en yüksek 75 77'ye çıkıyor

Altına bir stant alsam ya da soğutucu çok fark eder mi?

O da aşağı yukarı 5 derece fark eder ama yükseltilebilen modellere bakarsanız daha iyi olur, alttaki boşluk ile daha az ısındıracaktır laptopu.

Bu arada 75-77 dereceler yük altında alınan dereceler mi?

selamlar, zalman ns3000 aldım. Beyaz led kısmı çok çirkin duruyor oradan bi eksi yedi benden. Bir de üfleme rpm kademesini nereden ayarlıyoruz? Belki 2000'le değiştiririm daha güzel duruyor tuşu falan var onun kenarında. Bunu nasıl böyle yapmışlar anlamadım. Beyaz led koymak hiç yakışmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…