Zalman PSU Ömrü

Makaleler
2
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus güç kaynaklı modelini yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Sizce değiştirme vakti geldi mi ve güç kaynağı ömrünü öğrenebileceğim bir program var mı?

Verimliliğini belki teknik ölçümlerle öğrenebilirsiniz ama ömrünü söyleyen bir program yoktur. 600 Watt olan modelse imzanızdaki sistem ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Bence sorun olmaz. Daha götürür. Ekran kartından önce emekli olacağını sanmam.

Sonuçları aldım ama anlayamadım, 4 dakika teste soktum. Sizce bir sorun var mı?
Fan dalgalanması Afterburner açmamdan kaynaklanıyor.

Bilgisayar başında olmayacağım için önden bir bakmak istedim, 8 saat biraz uzun geldi. Boş bir zamanımda deneyeceğim ve ekran kartımın VRAM sıcaklığı yüksek olduğu için de fazla tutmak istemedim. Yakın zamanda termal padleri değiştireceğim. Konu bütünlüğü bozulmaması adına önceden açtığım konuya önerebileceğiniz termal pad var mı ?

Hocam kasada toplam 5 adet fan var. Kasanın sıcaklıkla alakalı bir sorunu yok, fakat 2 saat CS GO oynayınca ekran kartı VRM sıcaklığı coşuyor. Verdiğiniz bilgiler için tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…