Esque
Megapat
Daha fazla
Merhabalar,
Bugün bilgisayarım yaklaşık 10 saniye kendi kendine alakasız tuşlara basmaya başladı ve sonrasında yine kendi kendine yeniden başlattı. Windows başlangıç onarımı yapmayı denedim ama işlemi başlatamadan siyah ekranda kaldı. Biraz bekleyip kasa üzerindeki güç tuşuna bastım ama sistem kapanmadı. Direkt prizi kapat aç yapıp bilgisayarı açtım ve anakart menüsü geldi. Menüde (PSU stabil değil!) Yazısını görünce kapattım bilgisayarı (bir şey daha yazıyordu PSU ile ilgili ama hatırlamıyorum). Şimdi açmaya korkuyorum sistem zarar görür diye. Ne yapmalıyım?
Bu arada PSU fanından uzun süredir ses geliyordu kesildi 2 hafta önce falan.
Sistem:
i5-6500.
GTX970.
16 GB 2133MHz.
B150M GAMING anakart.
600W sertifikasız PSU (Zalman R1 kasa ile birlikte gelen)
3-4 yıldır kullanıyorum bilgisayarı PSU sistemi beslemeye mi yetmiyor acaba?
Bugün bilgisayarım yaklaşık 10 saniye kendi kendine alakasız tuşlara basmaya başladı ve sonrasında yine kendi kendine yeniden başlattı. Windows başlangıç onarımı yapmayı denedim ama işlemi başlatamadan siyah ekranda kaldı. Biraz bekleyip kasa üzerindeki güç tuşuna bastım ama sistem kapanmadı. Direkt prizi kapat aç yapıp bilgisayarı açtım ve anakart menüsü geldi. Menüde (PSU stabil değil!) Yazısını görünce kapattım bilgisayarı (bir şey daha yazıyordu PSU ile ilgili ama hatırlamıyorum). Şimdi açmaya korkuyorum sistem zarar görür diye. Ne yapmalıyım?
Bu arada PSU fanından uzun süredir ses geliyordu kesildi 2 hafta önce falan.
Sistem:
i5-6500.
GTX970.
16 GB 2133MHz.
B150M GAMING anakart.
600W sertifikasız PSU (Zalman R1 kasa ile birlikte gelen)
3-4 yıldır kullanıyorum bilgisayarı PSU sistemi beslemeye mi yetmiyor acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: