Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #11 kandes2 dedi: Kolay kolay sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesine baktığımda OCP koruması yok sanırım.
kandes2 dedi: Kolay kolay sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesine baktığımda OCP koruması yok sanırım.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #12 Ruzgar2 dedi: Sitesine baktığımda OCP koruması yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Daha iyi PSU'su olan hazır sistemlere yönelmek başka bir alternatif.
Ruzgar2 dedi: Sitesine baktığımda OCP koruması yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Daha iyi PSU'su olan hazır sistemlere yönelmek başka bir alternatif.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #13 kandes2 dedi: Daha iyi PSU'su olan hazır sistemlere yönelmek başka bir alternatif. Genişletmek için tıkla... Valla bir bu sistem kalmış. Ne yapsam bilmiyorum ki?
kandes2 dedi: Daha iyi PSU'su olan hazır sistemlere yönelmek başka bir alternatif. Genişletmek için tıkla... Valla bir bu sistem kalmış. Ne yapsam bilmiyorum ki?