@BerkayZ87 hazırladığı kasa konularından esinlenilmiş diyeceğim ama direkt kopya olmuş resmen. Emeğinize sağlık ama keşke biraz daha özgün hazırlasaydınız konuyu.
ATX anakart için bence pek uygun değil kablo düzenlenmesi sebebiyle.
Ancak alınmaz denilmez. 300-350 TL bandında alınabilir seçeneklerden biri kesinlikle olur.
Zalman kasalardan zaten memnun olmayan çok nadir kişiler var.
Kardeşime toplanan sistemde ZALMAN S4 PLUS kullandık. Kablolama konusu beni baya uğraştırdı ama güzel oldu.
Rehber konun için eline sağlık. Alacak kişilere ön bilgi olur artısıyla eksiklikleriyle en azından.
Evet Hocam ATX İçin Uygun Değil
Ben Z11 Plus Kullanıyorum Rahatım
@BerkayZ87 hazırladığı kasa konularından esinlenilmiş diyeceğim ama direkt kopya olmuş resmen. Emeğinize sağlık ama keşke biraz daha özgün hazırlasaydınız konuyu.
Bu tür konuların patenti benim üstüme değil, isteyen istediği gibi yapabilir.Kopya yapmadım ancak haklısınız biraz benzemiş. Öyle bir amacım yoktu. Özür dilerim @BerkayZ87. Başka bir şekilde yapmak aklıma gelmedi. Bir de sıralamayı Zalman'ın kendi sitesindeki sıralamaya göre yaptım.
Bu arada bu kasa yerine Zalman N3 daha mantıklı. Aynı fiyattalar ve N3 çok daha üstün bir ürün.
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zalman N3 alınır mı?
Bu kasa yaklaşık 1,5 senedir piyasada bulunuyor, ancak forumda pek fazla öneren yok. Bu kasayı böyle bir rehber açarak hatırlatmak istedim unutulduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten çok underrated bir kasa bence. Almak isteyenler buradan alabilirler...www.technopat.net
Hayır. N3'ün fan kontrolcüsü, beyaz LED aydınlatması, dikey ekran kartı desteği ve daha geniş iç hacmi var.Kesinlikle katılıyorum. Zaten bu yüzden üstüne basa basa RGB sevmeyenler için dedim. Yoksa N3 daha iyi. Aralarındaki fark fan kalitesi değil mi?
Hayır. N3'ün fan kontrolcüsü, beyaz LED aydınlatması, dikey ekran kartı desteği ve daha geniş iç hacmi var.