Zalman S2 vs Zalman S3

Arkadaşlar aşağıda linklerini verdiğim bu iki kasa arasında kaldım. Aralarında 15 TL fiyat farkı var. Yeni model olan S3'ü mü tercih etmeliyim? Hava sirkülasyonu olarak fark var mıdır ikisi arasında?

Başkan S2 modelinden memnun musun, bende S3 ve S2 TG olarak inceliyorum, S2 daha hoş duruyor, Tempered cam mı aldın, eğer öyle aldıysan cam kaliteli mi?

Başkan S2 modelinden memnun musun, bende S3 ve S2 TG olarak inceliyorum, S2 daha hoş duruyor, Tempered cam mı aldın, eğer öyle aldıysan cam kaliteli mi?
Klasik model aldım. TG almadım. Memnunum kasadan güzel gayet. Fan eklemesi yapmadım daha şu ana kadar yan kapağı açıp kullanıyorum yazın. Tavsiye ederim ancak arada bu modeli tavsiye etmeli miydim diye düşünmediğim olmuyor değil, ama ben kasadan memnunum.

Klasik model aldım. TG almadım. Memnunum kasadan güzel gayet. Fan eklemesi yapmadım daha şu ana kadar yan kapağı açıp kullanıyorum yazın. Tavsiye ederim ancak arada bu modeli tavsiye etmeli miydim diye düşünmediğim olmuyor değil, ama ben kasadan memnunum.
Bende dark sentinel kasa var, akrilik cam sistemle gelmişti, sence değişmeye değer mi? TG olarak düşün

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı