İlk 2 link kasa ve takılacak güç kaynağı. 600TL ye yakın oluyor. Onun yerine bi alttaki link bana daha mantıklı geldi ve senin attığın. 2'si arasında kaldım şimdi de. Alacağım ekran kartını söyleyeyim RX590 Sapphire Pulse. Bir de fan almayı düşünüyorum tabi kasa fanı. Hangisi daha uygun?
Kasanın dışı dökülüyor. VGA ve PSU kablosunun takılı olduğu yerler de sıkıntılı biraz. VGA yı değiştirmek zaten aklımda ama kasadaki yeri sıkıntılı. Bu yüzden dostum.
Power Boost VK-G3902S USB3.0 Full Si̇yah Tempered Glass Halo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
arkadaşım bu kasayı da önerdi. PSU yok üstteki PSU yu takabilirim. Önerir misiniz?
Power Boost VK-G3902S USB3.0 Full Si̇yah Tempered Glass Halo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
arkadaşım bu kasayı da önerdi. PSU yok üstteki PSU yu takabilirim. Önerir misiniz?
O kasanın ön taraftan hava aldığını zannetmiyorum. Daha kaliteli ve önü hava alan kasalara bakın. Arkadaşınızın önerdiği kasa sadece RGB fanları göstermek için yapılmış başka bir artısı yok.
O kasanın ön taraftan hava aldığını zannetmiyorum. Daha kaliteli ve önü hava alan kasalara bakın. Arkadaşınızın önerdiği kasa sadece RGB fanları göstermek için yapılmış başka bir artısı yok.