277490

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı değiştirme sebebin ne? Sırf görünüş olsun diye gereksiz yere 450-500 TL dökmeye gerek yok.

İlk 2 link kasa ve takılacak güç kaynağı. 600TL ye yakın oluyor. Onun yerine bi alttaki link bana daha mantıklı geldi ve senin attığın. 2'si arasında kaldım şimdi de. Alacağım ekran kartını söyleyeyim RX590 Sapphire Pulse. Bir de fan almayı düşünüyorum tabi kasa fanı. Hangisi daha uygun?
Kasayı değiştirme sebebin ne? Sırf görünüş olsun diye gereksiz yere 450-500 TL dökmeye gerek yok.
Kasanın dışı dökülüyor. VGA ve PSU kablosunun takılı olduğu yerler de sıkıntılı biraz. VGA yı değiştirmek zaten aklımda ama kasadaki yeri sıkıntılı. Bu yüzden dostum.

Dostum dolabın içi yerine kasanın daha rahat hava alabileceği bir yere koyma şansın varsa kasanın yerini değiştirmeni öneririm.

O kasanın ön taraftan hava aldığını zannetmiyorum. Daha kaliteli ve önü hava alan kasalara bakın. Arkadaşınızın önerdiği kasa sadece RGB fanları göstermek için yapılmış başka bir artısı yok.

ya da üstteki başlıktaki PSU ve kasa. Sizce hangisi?

Zalman z3 plus hic bi sıkıntı görmedim simdiye kadar 4-5yildir kullaniyorum icinde 4 tane fan bulunuyor 2 uste 1 onde 1de 600 w fanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…