Zalman S4 Plus nasıldır

SezginCoban

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi nasıldır? Yani hava akışı falan iyi midir? İleride RGB sevmediğmden NF-F12 fanları takacağım, alınır mı?
Sistemi de söyleyeyim belki bir öneriniz vardır.

Sistem;

Gigabyte RTX 2060.
Ryzen 5 3600.
16 GB (2x8) RAM.
700W 80+ Bronze PSU.
480GB SSD.

Kasa hakkında ki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve kullanımı hakkında bilgileri öneriler bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman kaliteli bir marka ancak ben genede size benzer kasa olarak sharkoon pure steel tercih etmenizi öneririm hem hava akışı daha iyi hemde görüntü olarak şahsen ben daha çok beğeniyorum arada bir ince hesapta indirime giriyor rgb modeli yakalarsanız alın derim.

Ben psuyu alt tarafta olmasını daha çok seviyorum yani bu kasaya da baktım fakat psu üst tarafa takılıyor
Görüntüsü gerçekten güzel de keşke psu konumu alt tarafta olsaydı

Ben psuyu alt tarafta olmasını daha çok seviyorum yani bu kasaya da baktım fakat psu üst tarafa takılıyor

Görüntüsü gerçekten güzel de keşke psu konumu alt tarafta olsaydı
O zaman sharkoon rgb flow tercih edebilirsiniz oda iyi bir kasa ayrıca görüntü olarakta hoş detaylara sahip.

O zaman sharkoon rgb flow tercih edebilirsiniz oda iyi bir kasa ayrıca görüntü olarakta hoş detaylara sahip.
Onun hava akışı nasıldır önü kapalı çünkü zalman s4 plus önü mesh yapı da daha iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…