E EgemenHeart Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Zalman S4 Plus kasam var içinde 3 adet stok fan var bunların rengini ayarlayabilir miyim, nasıl ayarlarım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Zalman S4 Plus kasam var içinde 3 adet stok fan var bunların rengini ayarlayabilir miyim, nasıl ayarlarım yardımcı olur musunuz?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 6 Ekim 2024 #2 Hocam fanlar anakarta mı bağlı yoksa 4 pin Molex kablosuna mı? Ek olarak kasanın arkasında kontrolcu kartı var mı?
Hocam fanlar anakarta mı bağlı yoksa 4 pin Molex kablosuna mı? Ek olarak kasanın arkasında kontrolcu kartı var mı?
E EgemenHeart Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Hocam fanlar anakarta mı bağlı yoksa 4 pin Molex kablosuna mı? Ek olarak kasanın arkasında kontrolcu kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum nasıl anlarım ve kontrolcü yok diye biliyorum
MekatronikciAbi dedi: Hocam fanlar anakarta mı bağlı yoksa 4 pin Molex kablosuna mı? Ek olarak kasanın arkasında kontrolcu kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum nasıl anlarım ve kontrolcü yok diye biliyorum
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 6 Ekim 2024 #4 EgemenHeart dedi: Hiç bilmiyorum nasıl anlarım ve kontrolcü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını açın fan kablolarının fotoğrafını atın.
EgemenHeart dedi: Hiç bilmiyorum nasıl anlarım ve kontrolcü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını açın fan kablolarının fotoğrafını atın.
E EgemenHeart Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 MekatronikciAbi dedi: Kasanın arkasını açın fan kablolarının fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam ama işlemci fanından çıkıp anakarta bağlanan 4 dişli bir kablo var bahsettiğiniz şey olabilir mi? (siyah bir kablo)
MekatronikciAbi dedi: Kasanın arkasını açın fan kablolarının fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam ama işlemci fanından çıkıp anakarta bağlanan 4 dişli bir kablo var bahsettiğiniz şey olabilir mi? (siyah bir kablo)
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 6 Ekim 2024 #6 Yok işlemci soğutucu kablosu değil diğer fanlar.
E EgemenHeart Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 Kasanın arkasını açmayı başaramadım kusuruma bakmayın pek anlamıyorum ama fanların kablosu arkadan güç kaynağına doğru gidiyor.
Kasanın arkasını açmayı başaramadım kusuruma bakmayın pek anlamıyorum ama fanların kablosu arkadan güç kaynağına doğru gidiyor.