Zalman T7 alınır mı?

@Akif hocam sizce alınır mı? Çok dar gibi geldi de.
Yakın zamanda bir şey eklemeyeceğim ama R5 3600 ve ileride muhtemel RX580 veya 1060 almayı düşünüyorum. GPU kartı veya Power SUP sığmayacağından korkuyorum

Son düzenleme:
Hocam bene gayet sade ve şık göründü. Karanlık ortamı severim küçük bir oda lambası kafi. Bana göre afedersiniz pavyonvari ışıklara gerek yok. Korkum AMD'ye yeterli ısı ortamı sağlayamaması özellikle dar olduğu için.

Sistemde kullanacağınız ekran kartı ve varsa şayet hava soğutma yüksekliğini de dikkate alarak tercih ediniz. Zira kasanın maksimum ekran kartı uzunluk desteği 305 mm. Örneğin; Sapphire RX 5700XT Nitro+ "306x135x49 (mm)" ölçülerinde ve bu sıkıntı yaratabilir.

Kasa linki.

Hocam kasayı maliyetli ama uzun vadeli tutmaya çalışıyorum. Bu yüzden bahsettiğiniz kartı alacağımı düşünmüyorum yakın vadede. Muhtemel 1050, RX570 gibi bir şey bulup takacağım. Zalman iyi bir marka olduğu için abidik gubidik rengarenk markalar yerine bunu alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…