Üçü de aynı kasalar. Sadece 1-2 farklılıkları var. Z10'da 3 adet 140mm ve 1 adet 120mm olmak üzere 4 adet fan var. Ancak bu versiyondaki fanların hepsi siyah renk. Bağlantı şekli de 4 pin. Z10 Plus'ta 3 adet 140mm ve 1 adet 120mm olmak üzere 4 adet fan var. Fakat Z10'dan farklı olarak bundaki...
www.technopat.net
Bugün ise tesadüfen merak edip bakayım dedim, neredeyse 1 aydır stoklarda var gözüküyor, forumda biraz kurcaladım, Z10 Plus geçen sadece 1 mesaj gördüm, o da hazır sistem ile alakalı bir konu idi. Nedense Zalman'ın böylesine fena olmayan bir modelini herkes nasıl gözden kaçırmış, şaşırdım
En ucuz Zalman Z10 Plus ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman Z10 Plus ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.984,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman Z10 Duo ARGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman Z10 Duo ARGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.387,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!