O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 24 Haziran 2014 #11 İleride yapilacak takviye icin yetersiz olur. Ekran kartlari git gide uzuyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #12 Tamamen dış görünüşü ile aldatan bir kasa. Teknolojik bir kasa görünümlü, fakat aslında 15 sene öncesinin kasalarının sahip olduğu özelliklere sahip olan bir kasa. HDD ve DVD montajının bile vida ile yapıldığı kasadan bahsediyoruz.
Tamamen dış görünüşü ile aldatan bir kasa. Teknolojik bir kasa görünümlü, fakat aslında 15 sene öncesinin kasalarının sahip olduğu özelliklere sahip olan bir kasa. HDD ve DVD montajının bile vida ile yapıldığı kasadan bahsediyoruz.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #13 Peki nasıl bir kasa önerirsiniz? Kasanın yan kapaklarında da fan takılacak yuva olmasını istiyorum. Ya da yan kapaklar şeffaf olabilir içi gözükecek şekilde.
Peki nasıl bir kasa önerirsiniz? Kasanın yan kapaklarında da fan takılacak yuva olmasını istiyorum. Ya da yan kapaklar şeffaf olabilir içi gözükecek şekilde.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #14 Şeffaf bir kasa istiyorsan ve paran varsa benim kasayı öneririm, Corsair C70 çok şık bir kasa. Uygun fiyatlı kasa olarak ise bu iki kasadan birini öneririm. Cooler Master Storm Sniper Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sniper See Through Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Şeffaf bir kasa istiyorsan ve paran varsa benim kasayı öneririm, Corsair C70 çok şık bir kasa. Uygun fiyatlı kasa olarak ise bu iki kasadan birini öneririm. Cooler Master Storm Sniper Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sniper See Through Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #15 Max bütçem 300 TL hem kasa hem güç kaynağı için. Z3 nasıldır?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #16 SerefBeksen dedi: Max bütçem 300 TL hem kasa hem güç kaynağı için. Z3 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Beyaz modeli biraz güzel görünüyor tasarım olarak, iç kısmında fark yok ama tasarımı baya güzel. Senin tercihin. Ama yine de Sniper See Through kadar şık değil.
SerefBeksen dedi: Max bütçem 300 TL hem kasa hem güç kaynağı için. Z3 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Beyaz modeli biraz güzel görünüyor tasarım olarak, iç kısmında fark yok ama tasarımı baya güzel. Senin tercihin. Ama yine de Sniper See Through kadar şık değil.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #17 Sniper ile Corsair VS650 350 TL ediyor bütçemi aşıyor.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #19 Bu kasaya karar verdim gibi gözüküyor. Corsair Carbide Serisi™ 300Wr Gaming Atx Midt Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Cooler Master RC-K350 de olabilir.
Bu kasaya karar verdim gibi gözüküyor. Corsair Carbide Serisi™ 300Wr Gaming Atx Midt Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Cooler Master RC-K350 de olabilir.