Zalman Z11 NEO İçin Fan Kontrolcü Önerisi

KingOfTheMine

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Zalman Z11 NEO kasasını almak istiyorum. Ancak kasada fan kontrol özelliği yok ve ben fanları kontrol etmek istiyorum. Kasada ayrıca takıldığı çok belli olmayacak bi fan kontrölcü önerebilir misiniz? Bütün fanları teker teker kontrol etmese de olur. Hepsini birden tek komutla kontrol etse de sıkıntı olmaz yani.

Edit: Yada direk Aerocool DS200 kasasını da alabilirim. O kasayı beğendim ama satan bir yer bulamadım(mavi pencereli modelini). Bu kasayıda önerir misiniz ve nasıl alabilirim?

Z11 Neo aldim bende, kasada 5 adet dahili fan geliyor, 2 sini anakarta baglayip kontol edebiliyosun diger 3 unu direk ben powera bagladim ama o kadar sessiz calisiyor ki o 3 fan ben bile sasirdim acikcasi, sahsen fan kontrolcuye hic gerek duymuyorum duymamda diye dusunuyorum, cunku serinlik hastasiyim zaten fan kontrolcu olsada hep %100 de kullanirim ben o fanlari :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı