HyperionFuryXL Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 187 10 Haziran 2017 #1 Vatan'da bu kasayı gördüm. Ama PSU'sunun sertifikalı olup olmadığından bahsetmiyor. Bu kasanın PSU'su 80+ sertifikalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2017
Vatan'da bu kasayı gördüm. Ama PSU'sunun sertifikalı olup olmadığından bahsetmiyor. Bu kasanın PSU'su 80+ sertifikalı mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #2 Kaliteli olduğunu biliyorum sertifikası var mı bilemiyorum. Zalman kasalarındaki PSU'lar kalitelidir.
Kaliteli olduğunu biliyorum sertifikası var mı bilemiyorum. Zalman kasalarındaki PSU'lar kalitelidir.
HyperionFuryXL Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 187 10 Haziran 2017 #3 BERWAR dedi: Kaliteli olduğunu biliyorum sertifikası var mı bilemiyorum. Zalman kasalarındaki PSU'lar kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Peki bana Z11 Neo kasası nasıldır? İçine B350M Bazooka ve GTX 1060 ya da RX 580 sığar mı? Soğutması nasıl? Fanlarıyla birlikte mi geliyor? Bu kasayı bana önerir misiniz?
BERWAR dedi: Kaliteli olduğunu biliyorum sertifikası var mı bilemiyorum. Zalman kasalarındaki PSU'lar kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Peki bana Z11 Neo kasası nasıldır? İçine B350M Bazooka ve GTX 1060 ya da RX 580 sığar mı? Soğutması nasıl? Fanlarıyla birlikte mi geliyor? Bu kasayı bana önerir misiniz?
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #4 Sığar. PSU'nun sertifikası da mevcut. 3xx radyatör takamazsın. 2 tane mavi led fan ve bir tane normal fan ile geliyor.
Sığar. PSU'nun sertifikası da mevcut. 3xx radyatör takamazsın. 2 tane mavi led fan ve bir tane normal fan ile geliyor.
sacr1 Hectopat Katılım 7 Ekim 2016 Mesajlar 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #5 HyperionFuryXL dedi: Vatan'da bu kasayı gördüm. Ama PSU'sunun sertifikalı olup olmadığından bahsetmiyor. Bu kasanın PSU'su 80+ sertifikalı mı? Genişletmek için tıkla... bende araştırmıştım bu konuyu fakat maalesef değil
HyperionFuryXL dedi: Vatan'da bu kasayı gördüm. Ama PSU'sunun sertifikalı olup olmadığından bahsetmiyor. Bu kasanın PSU'su 80+ sertifikalı mı? Genişletmek için tıkla... bende araştırmıştım bu konuyu fakat maalesef değil
HyperionFuryXL Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 187 10 Haziran 2017 #6 sacr1 dedi: bende araştırmıştım bu konuyu fakat maalesef değil Genişletmek için tıkla... Peki bu kasayı önerir misiniz?
sacr1 dedi: bende araştırmıştım bu konuyu fakat maalesef değil Genişletmek için tıkla... Peki bu kasayı önerir misiniz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #7 Güzel kasa, alınabilir elbette. RX 580 ve 1060 modelleri elbette sığacak.