GTXBeyfendi Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2016 #1 Arkadaşlar, bu kasada nasıl kablo saklayabilirim? Rahat olur mu? Bilgisayarcı bey çok rezalet toplamış. Her şey her yerde. Kolay bir yöntemi var mı?
Arkadaşlar, bu kasada nasıl kablo saklayabilirim? Rahat olur mu? Bilgisayarcı bey çok rezalet toplamış. Her şey her yerde. Kolay bir yöntemi var mı?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 21 Mart 2016 #2 Aynı kasayı kullanıyorum, ilk defa sistem toplamama rağmen bir sürü kablo yönetimi rehberi sayesinde rahatça yaptım. Tavsiyem, videodaki başka bir kasa olsa bile "Kablo yönetimi nasıl yapılır?" videoları izlemeniz. Kablo için kelepçeler de gerekli.
Aynı kasayı kullanıyorum, ilk defa sistem toplamama rağmen bir sürü kablo yönetimi rehberi sayesinde rahatça yaptım. Tavsiyem, videodaki başka bir kasa olsa bile "Kablo yönetimi nasıl yapılır?" videoları izlemeniz. Kablo için kelepçeler de gerekli.