Zalman Z11 Neo'yu Sunar

Bu arada eksikliklerden biride bence kablo toplama kanallarında kauçuk kullanılmaması

Daha önce verildi mi bilmiyorum ama, hepsiburada' ya gelmiş bulunmakta kasa. Neo çok hoşuma gitti. Almayı ciddi ciddi düşünüyorum şuan. www.hepsiburada.com: Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa Fiyatı

İnventus'a da gelmiş bulunmakta kasa. Sepete ekledim alsam mı, almasam mı kararsız kaldım. Üzerinde ki fanlar ile ilgili bilgi bulamadım. Normal molex bağlantılı galiba hepsi.

Edit: Sipariş verildi. Ürün geldiğin de detaylı bir inceleme ve montaj sonrası fotoğraflar yer alacaktır.

Almak isteyenler için Hepsiburada' dan aldım kargo dahil 235 TL.

Son düzenleme:

Sizinle aynı düşünüyorum Almamak için zor tutuyorum kendimi. Aklımda full tower olan Thermaltake Core V71 vardı. Ne yapsam acaba :/

Kasa yaklaşık 1 haftadır EXE da stoklarda z11plus almayı düşünüyordum. Yeni sistemim için. Sizce neo ya mı geçmeliyim?

Kesinlikle karşılaştırmalarım da Neo önde. @Silinen üye İnanırmısın, bende full tower kasalara bakıyordum son zamanlar da. Z11 Neo'yu gördüğüm' den beri aklımda bu kasa var. Kargoya verilmiş ürünüm. Yarın gelir haftasonu montaj yaparım diye düşünüyorum. İnceleme de yapacağım. Benim çok çok hoşuma gitti. Yabancı videoların neredeyse hepsine baktım. Tek hoşuma gitmeyen yanı kablo deliklerinin oralarda kauçuk olmaması.

Dört gözle bekliyorum. Çünkü bende z11plus düşünüyordum. Siz böyle deyince araştırmanızı bekleyeceğim. Zaten dolar yavaştan düşmeye başladı bu harika bir haber.

Tek kelime ile muhteşem. Yeni toplayacağım PC'ye harika olacaktır. Teşekkürler Zalman

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…