- Makaleler
- 2
Arkadaşlar, kasada fan yoktur yeni kasa aldım montajdan sonra elimde fan kalacak şuan montaj yapmadığım için ne kadar kalır bilmiyorum. Güç düğmesinde bir temassızlık var arada basıp arada basmıyordu bende açılma düğmesini reset tuşu yaptım öyle kullanıyordum. Sağ altta bulunan harddisk yuvası fanın önünde durup hava akımını engellediği için söktüm. Aynı zamanda ekran kartımda sığmıyordu bence daha ferah ve geniş bir alana sahip oldu kasa. Üstünde duran harddisk ve SSD yuvaları duruyor. Güç düğmesi için ufak bir lehim gerekiyor sonrasında sorunsuz çalışacaktır. Yanlarda bulunan 8 CM lik fanlarında söktüm inanın hava üflemiyorlardı. Yerine Akasa’nın 8 CM lik fanlarından aldım kalın olduğunu için yuvasına oturmadı bende kasa kapağının iç tarafına montajladım ve hava akımı iyi oldu. Sticker var 20 adet kasanın kapağında. Şu forumda bulunan meşhur etiketçiden bende satın aldım. İstediğim fiyat 100 TL dir, tam 1 sene oldu alalı. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum mantıklı takaslar olabilir.